DziadBorowy napisał(a):A to są już Twoje własne koszałki-opałki. W jaki sposób zaporowe warunki NFZ mogą być korzystne Łoś jeden raczy wiedzieć.Czyli co wg Ciebie jest lepsze? Co byś zaproponował tym ludziom? Czy to co napisałem to faktycznie jedynie moje "koszałki-opałki", cokolwiek to znaczy?
Natomiast faktycznie ubezpieczenie prywatne pokrywające większość potrzeb młodego zdrowego człowieka, włącznie z podstawową ochroną operacyjną typu wyrostek robaczkowy, chirurgia złamań i urazów, operacje jajników, woreczka żółciowego plus praktycznie pełny pakiet lekarzy specjalistów itp. można mieć za około 100 złotych mniej niż wynosi minimalna stawka NFZ. Jak natomiast dostaniesz choroby nietypowej to często i ubezpieczenie NFZ gówno da.
Wydaje się, że wiara w cuda znika w jednej dziedzinie tylko po to, by zagnieździć się w innej. Karol Marks
Jedyne, co - jak sobie pochlebiam - zrozumiałem bardzo wcześnie, jeszcze przed dwudziestką, to to, że nie powinno się płodzić. Emil Cioran
Kapitalizm bez bankructwa jest jak chrześcijaństwo bez piekła. Frank Borman
EL
Jedyne, co - jak sobie pochlebiam - zrozumiałem bardzo wcześnie, jeszcze przed dwudziestką, to to, że nie powinno się płodzić. Emil Cioran
Kapitalizm bez bankructwa jest jak chrześcijaństwo bez piekła. Frank Borman
EL