cobras napisał(a):http://www.tokfm.pl/Tokfm/1,103454,16469...nawet.html
Dostali prace i jeszcze narzekają, roszczeniowcy jedni.
Ja nie rozumiem czemu ludzie to takie pizdy. Oczywiście stoję po stronie pracowników i uważam, że powinni mieć zapłacone, ale na Boga! - niech nie będą takimi pizdami! Dziś pracowałem może nie tak długo jak ci w artykule, bo "tylko" 13h, ale jakby mi szef za ten jeden jedyny dzień pracy nie zapłacił, to bym natychmiast mu coś ukradł albo zniszczył. I ci oszukani pracownicy powinni wchuj spalić ten hotel, najebać kierownictwo albo chociaż wynieść z tego miejsca wszystko to co cenne. Ludzie są zbyt kulturalni i to jest ich największa słabość. Przez to, że są za mało agresywni dają sobą pomiatać jakimś cwelom w garniturkach. Nie podoba mi się to, że górnicy mają tyle przywilejów, a ja nie
, ale z drugiej strony oni są właśnie agresywni i rząd się ich boi. Gdyby pracownicy hotelu zachowywali się tak agresywnie jak górnicy, to wyszliby na tym lepiej niż na tym swoim cywilizowanym zachowaniu.
---
Najpewniejszą oznaką pogodnej duszy jest zdolność śmiania się z samego siebie. Większości ludzi taki śmiech sprawia ból.
Nietzsche
Nietzsche
---
Polska trwa i trwa mać
Polska trwa i trwa mać