Program KNP jako partii demokratycznej naturalnie musi być nastawiony na zgromadzenie dużego grona wyborców (nawet te 15%, które im się marzy to sporo ludzi przecież). Tak więc musi być populistyczny. Nie ma bata.
Jednak są tam elementy, które mogą trafić tylko do osób, które chcą ruszyć głową.
Tak więc przemawia tylko do tych, co nie stanowią części tłumu wyborczego, który jako taki nie jest do tego zdolny.
Nie wspominając już o tym, że fundamentalne idee w umysłach mas ludzkich zmieniają się podobno wolno. Teraz są socjalistyczne, tak więc nie da się tak od razu szybko przejść na kapitalistyczne. Tłum odrzuci to.
edit:
Nie wspominając już o tym, że podobno nie da się tego zmienić bez użycia przemocy. Co też miało ostatnio miejsce. I nadal ma (forsowanie idei gejizmu przez państwo).
Jednak są tam elementy, które mogą trafić tylko do osób, które chcą ruszyć głową.
Tak więc przemawia tylko do tych, co nie stanowią części tłumu wyborczego, który jako taki nie jest do tego zdolny.
Nie wspominając już o tym, że fundamentalne idee w umysłach mas ludzkich zmieniają się podobno wolno. Teraz są socjalistyczne, tak więc nie da się tak od razu szybko przejść na kapitalistyczne. Tłum odrzuci to.
edit:
Nie wspominając już o tym, że podobno nie da się tego zmienić bez użycia przemocy. Co też miało ostatnio miejsce. I nadal ma (forsowanie idei gejizmu przez państwo).
Jakby ktoś miał wątpliwości to potwierdzam: Tak jestem zjebanym prawakiem, który każdego dnia zjada niemowlaka. Hitler to mój idol, a Stalin to dziadek. Ogólnie chcę siać zło i spustoszenie. Czy cokolwiek jeszcze tam lewica przypisuje ludziom o moich poglądach.
Oczywiście nienawidzę kobiet, bo jestem prawiczkiem. Inaczej nie może być.
Oczywiście nienawidzę kobiet, bo jestem prawiczkiem. Inaczej nie może być.