cobras napisał(a):Nie wiem, skoro chce im zabrać emerytury, to chyba za bardzo za nimi nie przepada.
Wiedziałem, że źle zrobiłem, że przeczytałem twoje wypociny - znowu potwierdziłeś, że nie doceniłem głębi ludzkiej głupoty.
Gdzieś ty wyczytał, że chcę im zabrać emerytury? Skontaktuj się na chwilę z naszą rzeczywistością zanim odpowiesz.
cobras napisał(a):No jestem ciekaw jak za równowartość 2 składek na zus chcesz utrzymać 4 starszych osób. :roll: Nie wspominam już o osobach starszych, które bliskich nie mają, lub których bliscy nie będą chcieli utrzymywać, pewnie mają iść żebrać lub umierać na ulicy.
Przez chwilę zapomniałem z kim piszę - dzięki, że tak skutecznie mi przypomniałeś.
DziadBorowy napisał(a):Od razu zaznaczam - że likwidacja ZUS tego nie oznacza.
Znamienne jest to, że nie interesuje cię jak ZUS utrzyma emerytów za 20+ lat gdy stosunek pracujących do pobierających emerytury pogorszy się ponad dwukrotnie.
Nie łudźmy się, że Cobras cokolwiek z tego zrozumie.
"All great men should be haunted by the fear of not living up to their potential.
All loyal men should be haunted by the fear of not having done enough for their country.
All honourable men should be haunted by the fear of not having lived a life worthy of those men who came before us." Sigurd
All loyal men should be haunted by the fear of not having done enough for their country.
All honourable men should be haunted by the fear of not having lived a life worthy of those men who came before us." Sigurd