cobras napisał(a):Piszesz A (likwidacja ZUS) mając niby w myślach jeszcze B (czyli zastąpienie emerytur z ZUSu emeryturami z chuj wie skąd) i srasz się, że wypominam ci A, bo przecież jest jeszcze przemilczane B. Sorry ja w twojej głowie nie siedzę, żeby wiedzieć, co miałeś na myśli.
O jakich emeryturach z ZUS, dziecko drogie, do mnie szprechasz:
http://www.ekonomia.rp.pl/artykul/1046671.html
Cholera, znowu zapomniałem, że przecież proste działania typu odejmowanie i dodawanie, przekraczają możliwości typowego socjalucha...:wall:
Niemniej spróbuję:
Zdzisiek zobowiązał się dać mi cztery jabłka.
Z jakichś tam sobie znanych powodów nie chce mi dać ich sam, lecz daje je tobie, żebyś przekazał je mnie.
Kiedy zbliża się termin w którym Zdzisiek ma mi dać cztery jabłka, okazuje się, że Zdzisiek ich nie ma i nie jest w stanie je kupić.
Zdzisiek idzie więc do Mietka z prośbą, żeby ten pożyczył mu jabłka, żeby Zdzisiek mógł je przekazać tobie, żebyś ty mógł spełnić zobowiązanie Zdziśka wobec mnie. Uwaga, Mietek nigdy nie odzyska jabłek, które pożyczył Zdzisiowi i wcale ich nie chce, bo zagrabił je mnie.
Tak, w ogromnym uproszczeniu działa zakład utylizacji starców - ile jabłek dostałem więc od Zdziśka? :|
"All great men should be haunted by the fear of not living up to their potential.
All loyal men should be haunted by the fear of not having done enough for their country.
All honourable men should be haunted by the fear of not having lived a life worthy of those men who came before us." Sigurd
All loyal men should be haunted by the fear of not having done enough for their country.
All honourable men should be haunted by the fear of not having lived a life worthy of those men who came before us." Sigurd