Nonkonformista napisał(a):Piszesz o krytyce:
- jest różnica w powiedzeniu 'jesteś gejem i nie podoba mi się twój sposób życia'. To krytyka. Nie ma w w niej nienawiści. To wyrażenie własnego zdania. I nikt za to nikomu nic nie zrobi.
- 'jesteś obleśnym pedałem, tacy jak ty powinni zostać zabici', czy słynne już 'zrobimy z wami to, co Hitler zrobił z Żydami'. Taka postawa musi być piętnowana i nie może być dla niej pobłażania.
A może być "jesteś obleśnym pedałem i nie podoba mi się twój sposób życia"?
Nonkonformista napisał(a):- brak odpowiedniej edukacji /uwrażliwienie innych na mniejszości
Odczytując poprawnie: więcej efektywniejszej indoktrynacji w szkołach i mediach.
Nonkonformista napisał(a):- aspekt religijny /religie są motorem zachowań homofobicznych/,
Odczytując poprawnie: "nienawidzę jebanego kleru, i chce z nimi zrobić to co Hitler z Żydami".
Nonkonformista napisał(a):- odhumanizowanie jednostki poprzez pogardę /pedał, czarnuch, lesba itd. itp./
Odczytując poprawnie: "zakazuje się odhumanizowywania jednostek afroamerykańskich, gejowskich, i lesbijskich. W zamian można pojechać po tych pierdolonych klechach i katolach, bo to nie sa ludzie".
Stalk the weak, crush their skulls, eat their hearts, and use their entrails to predict the future.