Seth napisał(a):Bo jest celem nagonki. Chlapnął głupotę i robią teraz z niego niewiadomo jakiego skurwysyna, co jest nonsensowne.Gdyby po chlapnięciu głupoty, napisał "sorry, nie doczytałem, że ta dziewczyna była nieprzytomna", nie byłoby sprawy. Natomiast on wyskoczył z obwinianiem wszystkich dookoła o to, że nie zrozumieli jego przesłania i żenującymi tekstami o kaszalotach i niedopchniętych feministkach. Żenada.pl
Seth napisał(a):Konserwatyści nie wpierdalają się innym w łóżko. Ograniczają się do krytykowania niepożadanych niemoralnych działań, zostawiają jednak ludziom możliwość wyboru. W przeciwieństwie do takich fundamentalistów islamskich czy feministek, chcących wsadzić urzędników i państwo pod kołdrę.Wcale nie chodzi o to, że się nie wpierdala innym w łóżko. Chodzi o to, że uważa pewne rzeczy za fajne, normalne i powszechne. Logika niektórych konserwatystów:
Związki partnerskie? Nieeee, bo to wbrew wartościom chrześcijańskim, zagłada cywilizacji.
Pigułka po? Nieeee, bo to wbrew wartościom chrześcijańskim, cywilizacja śmierci.
Seks po pijaku z przypadkową osobą wyrwaną w barze? Oczywiście, to powszechny zwyczaj.
Już dużo bardziej wiarygodny jest dla mnie taki Terlikowski, który co prawda poglądy ma z księżyca, ale ma je konsekwentnie, a nie tylko wtedy, kiedy jemu to akurat pasuje.
- Myślałem, że ty nie znasz lęku.
- Mylisz się. Lęku nie zna tylko głupiec.
- A co robi wojownik, kiedy czuje strach?
- Pokonuje go. To jest w każdej bitwie nasz pierwszy martwy wróg.
- Mylisz się. Lęku nie zna tylko głupiec.
- A co robi wojownik, kiedy czuje strach?
- Pokonuje go. To jest w każdej bitwie nasz pierwszy martwy wróg.