No, magisterkę ma, ale nie ukrywajmy, akurat w karierze naukowej bez doktoratu niewiele da się zdziałać.
W ogóle fun fact: na Uwr nie ma takiego kierunku jak neurobiologia
Socjo, trzeba naprawdę dużo złej woli, by ten fragment tak odczytać. Podałam przykład ludzi, którzy niewiele ze swoim życiem robią, a mają jeszcze czelność wyciągać rękę po pieniądze innych ludzi. Jakim cudem mój przykład o alkoholiczce z gromadą dzieci mógłby się odnosić do uczciwie pracującej pary, ledwo wiążącej koniec z końcem, bo cała kasa idzie na leki i rehabilitację dla niepełnosprawnego dziecka? Jakim cudem mogłeś w ogóle pomyśleć, że widzę znak równości między tymi dwoma sytuacjami?
No ale nic, cieszę się, że sobie to wyjaśniliśmy, nie miałam nic złego na myśli
No, bulwersujące, Ann się kształci i pracuje na swoje utrzymanie, zamiast siedzieć na dupie i narzekać, że nikt jej nic pod nos nie podstawił, postawa godna potępienia
W ogóle fun fact: na Uwr nie ma takiego kierunku jak neurobiologia

Socjo, trzeba naprawdę dużo złej woli, by ten fragment tak odczytać. Podałam przykład ludzi, którzy niewiele ze swoim życiem robią, a mają jeszcze czelność wyciągać rękę po pieniądze innych ludzi. Jakim cudem mój przykład o alkoholiczce z gromadą dzieci mógłby się odnosić do uczciwie pracującej pary, ledwo wiążącej koniec z końcem, bo cała kasa idzie na leki i rehabilitację dla niepełnosprawnego dziecka? Jakim cudem mogłeś w ogóle pomyśleć, że widzę znak równości między tymi dwoma sytuacjami?
No ale nic, cieszę się, że sobie to wyjaśniliśmy, nie miałam nic złego na myśli

Machefi napisał(a):Nie podcinaj Ann skrzydeł, ona ciągle studiuje i myśli, że Boga za nogi złapie.
No, bulwersujące, Ann się kształci i pracuje na swoje utrzymanie, zamiast siedzieć na dupie i narzekać, że nikt jej nic pod nos nie podstawił, postawa godna potępienia
"- Chciałem powiedzieć - wyjaśnił z goryczą Ipslore - że na tym świecie jest chyba coś, dla czego warto żyć.
Śmierć zastanowił się przez chwilę.
KOTY, stwierdził w końcu. KOTY SĄ MIŁE."
Śmierć zastanowił się przez chwilę.
KOTY, stwierdził w końcu. KOTY SĄ MIŁE."