Trzeba dodać, że niepoprawnie politycznym pomysłem. Bo jak to zrobić muzeum upamiętniające czasy świetności. Jak muzeum to najlepiej jakiejś wielkiej klęski pełne martyrologii, coś o Powstaniu Warszawskim, przegranej wojnie obronnej w 39 czy holokauście - to ciemna masa nieodróżniająca prezydenta miasta od burmistrza kupi w ciemno
mile:
Ciekawe też, że internetowi mędrcy od kupiuj wklejek wiedzą, że pomysł nie ma uzasadnienia ekonomicznego mimo, że nawet nie ma jego wstępnego kosztorysu. Ot wielka jest siła wiary :mrgreen: Ja jednak bez dokładnych kalkulacji kosztów, widząc chociażby ilość nowo powstających firm zarabiających na takich koszulkach z husarią i innych podobnych gadżetach nie zakładałbym się o to, że takie muzeum na pewno się nie opłaci.
mile:Ciekawe też, że internetowi mędrcy od kupiuj wklejek wiedzą, że pomysł nie ma uzasadnienia ekonomicznego mimo, że nawet nie ma jego wstępnego kosztorysu. Ot wielka jest siła wiary :mrgreen: Ja jednak bez dokładnych kalkulacji kosztów, widząc chociażby ilość nowo powstających firm zarabiających na takich koszulkach z husarią i innych podobnych gadżetach nie zakładałbym się o to, że takie muzeum na pewno się nie opłaci.