CUBE999 napisał(a):Moim zdaniem nie, ale Twoim tak, a jakoś nie potrafisz niczego udowodnić sam sobie nawet. A mimo to absurdalnie wyśmiewasz bezpodstawnie wszystko, co nie pasuje do Twojej wiary.Skoro Twoim zdaniem, nie można niczego udowodnić, to nie wymagaj przedstawiania dowodów na cokolwiek. Jeżeli wymagasz dowodów, to wskaż jego kryteria.
Nie wiem skąd u Ciebie przekonanie, że niczego nie jestem w stanie sobie udowodnić? Masz na to jakiś dowód?
Zarzut odnosi się do Ciebie, nie do mnie. To Ty nie jesteś w stanie sobie niczego udowodnić (bo wierzysz, że nie możesz), a mimo to absurdalnie wyśmiewsz wszystko, co nie pasuje do Twojej wiary. Bo jeżeli niczego nie możesz udowodnić, to pozostaje Ci, ja to określam, ślepa wiara. Nawet nie jesteś w stanie udowodnić, że tak nie jest.
Wydaje się, że wiara w cuda znika w jednej dziedzinie tylko po to, by zagnieździć się w innej. Karol Marks
Jedyne, co - jak sobie pochlebiam - zrozumiałem bardzo wcześnie, jeszcze przed dwudziestką, to to, że nie powinno się płodzić. Emil Cioran
Kapitalizm bez bankructwa jest jak chrześcijaństwo bez piekła. Frank Borman
EL
Jedyne, co - jak sobie pochlebiam - zrozumiałem bardzo wcześnie, jeszcze przed dwudziestką, to to, że nie powinno się płodzić. Emil Cioran
Kapitalizm bez bankructwa jest jak chrześcijaństwo bez piekła. Frank Borman
EL