Z kobiet bym zagłosował na żydówę od Sikorskiego - Anne Applebaum.
To by była jedna z najlepszych kandydatek, spośród kobiet, na Prezydenta Polski - dobrze reprezentuje Polskę na arenie miedzynarodowej poprzez swoja publicystykę, jest znana w kręgach politycznych, medialnych, naukowych na całym świecie, no i ma korzenie żydowskie, więc może by nam coś skapnęło ze współpracy z Izraelem
, no i płynnie się angielskim posługuje!
Nie jest jakąś wydelikaconą mimoza akademicką, o wyglądzie ''Nie patrz tak na mnie, bo się rozpłaczę'', nie pierdziała po stołkach urzędowych, ani na chama do nich nie parła, chociaż Sikorski pewnie spokojnie moglby ja wkrecic, a swoja aktywnośc zawodową (reporterską? wywiadowczą?) spędziła w państwach komunistycznych. Baba z jajami.
To samo pewnie z ta Prezydent Litwy czy obecnie wybrana Prezydent Chorwacji.
A Ogórek juz probowała swoich sił do parlamentu w 2011, ale elektorat lewicy, niestety swietojebliwy nie jest, i jej subtelnościami koscielnymi sie nie oczarował i ja olał
, no chyba, ze by bardziej pohukiwała na Kosciół i mocniej w feminizm uderzyła.
Na jakie kobiety byscie jeszcze zaglosowali?
To by była jedna z najlepszych kandydatek, spośród kobiet, na Prezydenta Polski - dobrze reprezentuje Polskę na arenie miedzynarodowej poprzez swoja publicystykę, jest znana w kręgach politycznych, medialnych, naukowych na całym świecie, no i ma korzenie żydowskie, więc może by nam coś skapnęło ze współpracy z Izraelem
, no i płynnie się angielskim posługuje!Nie jest jakąś wydelikaconą mimoza akademicką, o wyglądzie ''Nie patrz tak na mnie, bo się rozpłaczę'', nie pierdziała po stołkach urzędowych, ani na chama do nich nie parła, chociaż Sikorski pewnie spokojnie moglby ja wkrecic, a swoja aktywnośc zawodową (reporterską? wywiadowczą?) spędziła w państwach komunistycznych. Baba z jajami.
To samo pewnie z ta Prezydent Litwy czy obecnie wybrana Prezydent Chorwacji.
A Ogórek juz probowała swoich sił do parlamentu w 2011, ale elektorat lewicy, niestety swietojebliwy nie jest, i jej subtelnościami koscielnymi sie nie oczarował i ja olał
, no chyba, ze by bardziej pohukiwała na Kosciół i mocniej w feminizm uderzyła.Na jakie kobiety byscie jeszcze zaglosowali?