Poszukiwaczka napisał(a):Ja nie mam kompetencji.Nie masz. Nie dość, że nie masz żadnego pojęcia o instytucjach prawnych, o których rozmawiamy, to jeszcze dodatkowo nawet nie znasz wyroku sądu administracyjnego w tej sprawie (gdzie sąd jedynie zakwestionował podstawy odmowy, a nie samą odmowę), na który to się powołujesz. Dość tego. Nie masz również pojęcia, że ministerstwo wydało już nową decyzję - również odmawiającą wpisu.
Poszukiwaczka napisał(a):Nie trawię ludzi, którzy nie potrafią się ogarnąć i wykrzesać choć odrobiny tolerancji z siebie względem osób, które podkreślam nikomu nie szkodzą.A ja nie toleruję osób, które wypowiadają się o rzeczach, o których wypowiadać się nie powinny.
Machefi napisał(a):Zakon Rycerzy Jedi dałoby się jednak chyba zarejestrować?To możliwe. Ale nie wtedy, kiedy ludzie chcą tą rejestracją po prostu "strollować" Państwo. Jeszcze takiego cyrku w życiu publicznym się nie doczekaliśmy.
"O gustach się nie dyskutuje; a ja twierdzę, że całe życie to kłótnia o gusta." (Nietzsche F.)