Xeo95 napisał(a):Dla mnie nie. Mniejsza.Nie, nie były. Ale były to zupełnie inne wzory cywilizacyjne.
Czy władze Imperium Osmańskie promując islam wśród swoich poddanych było lewackie. A prawosławna Rosja?
Cytat:To co w końcu jest inżynierią społeczną a co jeszcze nie?To co stara się urabiać świadomość społeczeństwa pod koncepcje rządzących jest. To co dostosowuje się do tej świadomości nie jest. Być może granica jest płynna.
Cytat:Na krytykowaniu w najmniejszym stopniu PO, PSL i SLD a KNP i PISu najbardziej. Nie dziwi cię że najbardziej krytykowana jest partia z drugim największym elektoratem oraz partia najbardziej sprzeciwiająca się obecnemu układowi na scenie politycznej?Nie, nie dziwi. Biorąc pod uwagę to co odpierdalają KNP i PiS - nie dziwi.
Baptiste napisał(a):Jesteś pierwszym, który porusza wątek PO. Nie wiem po co.No i ja jakoś tego nie widzę.
PO wpisuje się napewno bardziej niż np. SLD ale jednak mniej niż PIS.
Cytat:Jako, że to co piszesz w tym temacie nadal nie spełnia warunków, o których uwzględnienie prosiłem to daruję sobie dalsze brnięcie do nikąd:Tzn. nie masz niczego do powiedzenia na temat konkretnych działań PiS?