Sorry, wiem, że to raczej pytanie i odpowiedzi o teizm,
Ale musze się odnieść.
Wystawiasz bardzo, źle świadectwo teistom.
Zarzucasz mi kłamstwo, a sam kłamiesz.
Gdzie ja napisałem, że na forum.wiara.pl dostałem bana?
Ze zdania,, na forach teistycznych dostaje bany" wynika, że dostałem bana na wiara.pl?
Jest przynajmniej 20-30 for katolickich, protestanckich, muzułmańskicch w polskim
internecie.
Więc mam cztery bany-gdzie napisałem, że na wiara.pl?
Na wiara.pl nie mam bana. Mam bana na kilku forach teistycznych.
A więc dlaczego, niejako stawiając się z góry, na wyższej pozycji, oskrażasz mnie
o kłamstwo, sam jednocześnie kłamiesz.
Ja jestem amoralny, poza dobrem i zlem, dawno przekroczyłem te pojęcia,
Tym niemniej staram się nie ranić ludzi, mówiąc o nich fałszywego świadectwa.
Nie dlatego, że jest Bóg, Bogowie, duchy, cokolwiek. Po prostu nie lubię ludziom robić
przykrości.
Ty-mimo, że deklarujesz się jako chrześcijanin, wmawiasz ludziom kłamstwo, a sam kłamiesz.
Co ciekawe -Twój post to też artyzm alogiki.
Zarzucasz mi dwa razy kłamstwo, mówiąc, że nie dostałem bana,
A jednocześnie piszesz,, ty dostałeś bana"...Więc to już szczyty irracjonalizmu...
Co do odpowiedzi na pytanie-według Ciebie nie ma sensu taka ewolucja.
Jednak język zdominowali ludzie myślący przeciwnie i dzięki temu,
Nie piszemy dzisiaj ,, Wszystkich, którym jako i mnie dojadło już i ponad miarę cierpieć ustawiczne onetowe siurpryzy i utrapienia, nawet jeśli są i może nowinkami, uwiadamiam, że continuum bloga tego niezgorzej funkcjonuje pod adresem" tylko nieco inaczej. Pozdrawiam.
Ale musze się odnieść.
Wystawiasz bardzo, źle świadectwo teistom.
Zarzucasz mi kłamstwo, a sam kłamiesz.
Gdzie ja napisałem, że na forum.wiara.pl dostałem bana?
Ze zdania,, na forach teistycznych dostaje bany" wynika, że dostałem bana na wiara.pl?
Jest przynajmniej 20-30 for katolickich, protestanckich, muzułmańskicch w polskim
internecie.
Więc mam cztery bany-gdzie napisałem, że na wiara.pl?
Na wiara.pl nie mam bana. Mam bana na kilku forach teistycznych.
A więc dlaczego, niejako stawiając się z góry, na wyższej pozycji, oskrażasz mnie
o kłamstwo, sam jednocześnie kłamiesz.
Ja jestem amoralny, poza dobrem i zlem, dawno przekroczyłem te pojęcia,
Tym niemniej staram się nie ranić ludzi, mówiąc o nich fałszywego świadectwa.
Nie dlatego, że jest Bóg, Bogowie, duchy, cokolwiek. Po prostu nie lubię ludziom robić
przykrości.
Ty-mimo, że deklarujesz się jako chrześcijanin, wmawiasz ludziom kłamstwo, a sam kłamiesz.
Co ciekawe -Twój post to też artyzm alogiki.
Zarzucasz mi dwa razy kłamstwo, mówiąc, że nie dostałem bana,
A jednocześnie piszesz,, ty dostałeś bana"...Więc to już szczyty irracjonalizmu...
Co do odpowiedzi na pytanie-według Ciebie nie ma sensu taka ewolucja.
Jednak język zdominowali ludzie myślący przeciwnie i dzięki temu,
Nie piszemy dzisiaj ,, Wszystkich, którym jako i mnie dojadło już i ponad miarę cierpieć ustawiczne onetowe siurpryzy i utrapienia, nawet jeśli są i może nowinkami, uwiadamiam, że continuum bloga tego niezgorzej funkcjonuje pod adresem" tylko nieco inaczej. Pozdrawiam.