gąska9999 napisał(a):Użytkownik Rafał Kozłowski odpowiedział mi jak pasterz głupiej owcy, przynajmniej ja tak to odczuwam. W związku z tym chciałam go dopytać o rąbek konkretniejszych wyjaśnień.
I żeby się nie wczuwał w rolę pasterza a ze mnie nie robił owcy.
Idiota: Nie piszę pracy dyplomowej na temat zabaw kościoła i inkwizycji domniemanymi czarownicami więc sama tego nie poszukam.
To jest forum, każdy angażuje tyle dobrej woli, chęci i czasu ile ma - razem piszemy księgę:
"Wyprawa ateistów i nie tylko w krainę religii."
Ja zwracam uwagę pytaniem na problem który mnie interesuje, teraz nie mam na to czasu żeby sama poszukać i zaprezentować rezultaty na forum. Jak ktoś wie coś więcej lub coś więcej słyszał lub może poszukać bo może przyda mu się to na wypracowanie z religii lub polskiego na temat np. "Duchowi przewodnicy narodu polskiego - kościół - w średniowieczu i obecnie." ( mi się wydaje mimo wszystko, że to są przewodnicy a nie tylko sprzedawcy biletów do nieba ) to ja chętnie przeczytam i wpiszę mu punkty ( ;-) jak nie zapomnę).
Ja też staram się odpowiadać w nie swoich wątkach jak uważam że mogę coś od siebie dorzucić choć może nie tak często jak zadaję pytania.
Bardzo się cieszę, że jest to forum i że ktoś mi odpowiada, ja nie mam aż tyle czasu, żeby więcej do wspólnego kociołka się dokładać a nikomu pistoletu do głowy nie przykładam żeby na moje pytania odpowiedział.
Uważam, że do "dorobku forum" - skrzynki ze skarbami w krainie ateistów - wnoszą coś zarówno pytania jak i odpowiedzi.
Mi chyba łatwiej jest zadawać pytania. Idę na łatwiznę. Doceniam tych którzy odpowiadają ale "orderu gąski" nie przyznaję.
Wnosisz wiele, ale postaraj się bardziej esencjonalnie.
Lubię trolli , sama ponoć nim byłam a może i jestem.
Podejrzewam, że na forum się wchodzi nie w celu czytania takich długich postów.
http://www.niedziela.pl/artykul/107633/n...czarownice