zefciu napisał(a):Natomiast powie nam offtoper Enkidu. Bo on wie. Tak?Oczywiscie, że wie. Bo Enkidu oprócz tego, że jest z wykształcenia historykiem, jest również niedoszłym księgowym. A nie powie, bo jest mały i zawistny. Nie to co Polacy, którzy zamiast zainteresować się tym i wspomnianą niedoróbkę wywieźć na taczkach, wolą sadzić głodne kawałki z poziomu podsufitki.
semele napisał(a):To nie Platon mówił ...Mówiłem o "Państwo to Ja" i oczywiście, że Platon. Ale tego nie ma w wikipedii i ma zupełnie inne znaczenie, bo Platon był obywatelem a Ludwik monarchą absolutnym.
Fakt Polacy są do dupy!
Nonkonformista napisał(a):Enkidu, jaka bieda? Tyś chyba biedy na oczy nie widział.To samo słyszę od moich znajomych, którzy edukację skończyli na poziomie zawodowym. Hint biologiczny: Jakiego koloru są zwyczajowo liście na drzewach? Bo na pewno nie są zielone.
A i jeszcze jedno. Wszyscy moi znajomi (tak mówiący) zarabiają dużo gorzej niż ja i tak już pozostanie. Bo mi się zawsze może powinąć noga, oni ten stan uznają za normalny.
[SIZE="2"]0 wyruchanych kóz + 153 wyruchane kozy = 134 obsrane jelenie i kupa spamujących kamieni. No i Goebbels oczywiście.[/SIZE]