zefciu napisał(a):Oczywiście. Ale Ty zacząłeś.Kolejna po "wiem, ale nie powiem" pozycja z książki "Tanie sztuczki erystyczne" - napisz, że skoro interlokutor się nie zgadza, to widocznie nie zrozumiał.Nie zgadza się na co? I co oczywiście? Powtarzam Ci, nawet jak zrozumiałeś przekaz (co nie ma dla mnie żadnego znaczenia, a wcześniej to nie było twierdzenie, dlatego zastosowałem słowo WIDOCZNIE ergo nie ma tu mowy o żadnych tanich sztuczkach erystycznych) Nie jest w moim interesie przekonywanie Cię do czegokolwiek. A co do "wiem, ale nie powiem". Erystykę czytałem dawno temu, ale raczej nie było tam mowy o "wiem, ale nie powiem". A nawet jakby była, to po raz mam nadzieje ostatni powtarzam- nie mam zamiaru Cię przekonywać, więc co to za wybieg?
Socjopapa napisał(a):To może pójdziesz sobie już do tych ludzi ciekawych świata zamiast śmiecić na tym forum?I kto ma o Tym decydować? Może Ty? Poza tym, ludzi ciekawych świata trzeba sobie znaleźć. Gdybym wiedział czy i gdzie jest ich duże skupisko, to raczej nie musiałbym tego właśnie w tej chwili tłumaczyć - logika mi tak podpowiada.
[SIZE="2"]0 wyruchanych kóz + 153 wyruchane kozy = 134 obsrane jelenie i kupa spamujących kamieni. No i Goebbels oczywiście.[/SIZE]