zefciu napisał(a):Na to, żeby to forum stało się miejscem, gdzie można rzucić dowolne oskarżenie byleby przeciwko rządowi i niczym go nie poprzeć. Masz wykop, tam łykną, choćbyś napisał, że Kopacz daje dupy za 10 zł.Wracaj do podstawówki albo mi udowodnij, że pisałem coś o kradzieży 19 mld złotych. O kradzieży 19 mld prze Kopacz Ewę lepiej nie wypominając- to musiał być Twój zły sen.
W Twoim bowiem interesie jest tylko spamowanie forów zarzutami. Skoro na 100 forach piszą, że Kopacz ukradła, to coś w tym musi być. Taka mutacja metody Goebbelsa.
Jest to rodzaj ad ignorantiam.
Przeprosiny tez przyjmę.
Jak już zobaczysz, że nie napisałem nic o kradzieży tych 19 mld (a Ty to sobie zwyczajnie dośpiewałeś, bo gdzieś coś tam ktoś pisał na 100 forach)- zrozumiesz też najprawdopodobniej dlaczego nie mam zamiaru przekonywać kogoś, komu się nie chce pewnych rzeczy sprawdzać i zrozumieć. To się nazwa "żartobliwie" parcie na wyparcie. Mam tylko jedno życie.
A jeśli chodzi o kłamczucha, to Ewa Kopacz jest kłamczuchą przynajmniej od 2010 roku i w mojej wypowiedzi nie było nic o tym, że coś ukradła . Natomiast była sugestia, że kłamca to kłamca i nie można nim polegać, bo zawsze może Cię okłamać.
A na koniec dodam, że oczywiście pisałem o zajebaniu przez rząd Tuska 150 mld złotych, bo je zajebano. A Ty wyskakujesz, że zarzucam coś Ewie Kopacz...
Kalendarz wymyślono dawno temu i warto z niego korzystać.
PS Taki czuły byłeś na rzekomą erystykę a walisz coś takiego; "W Twoim bowiem interesie jest tylko spamowanie forów zarzutami(...)Taka mutacja metody Goebbelsa"
[SIZE="2"]0 wyruchanych kóz + 153 wyruchane kozy = 134 obsrane jelenie i kupa spamujących kamieni. No i Goebbels oczywiście.[/SIZE]