Enkidu napisał(a):Prośba nie zostanie uwzględniona, bo zrozumiałeś, więc git.Proszę o analizję logiczną powyższego zbitka słów.
Cytat:(błąd mój oczywicie wynika z rozpędu, wielkie litery celowe, bo podejrzewałem, że zaczniesz się bawić w semantykę i twierdzić, że obsrywasz to nie ad personam. Jest oczywiście inaczej)Jak wyżej.
Cytat:BoJak wyżej. Całkiem już zatraciłeś zdolność pisania składnych zdań po polsku?
Jaka jest różnica ruchasz kozy, a jesteś ruchczem kóz?.
Cytat:Oczywiście zakładając (to specjalnie dla Ciebie) czasową i ilościową identyczność.Jaką znowu identyczność? Czego z czym?
Cytat:Smieszne, a jeszcze śmieszniejsze jest to, że impertynent nie słowem obraźliwymNie. Wcale.
Cytat:a kloaczny pochodzi od kloaki http://pl.wikipedia.org/wiki/Kloaka_%28biologia%29Nie od takiej kloaki pochodzi.
Cytat:Zajebano te 150 mld złotych czy nie?Jakie?
Cytat:W czym masz problem? Nie rozumiem.W rozumieniu większości Twoich wypowiedzi.
Cytat:A jakie 150 mld? Te o których piszę od mojego pierwszego wpisu w tym temacie.A ten kwiatek jest niebieski czy czerwony? O jaki kwiatek mi chodzi? O ten, co u mnie stoi na parapecie. O ten, co o nim piszę.