Enkidu napisał(a):No i proszę, jak łatwo. Trzeba było tak od razu.No więc czemu od razu nie zadałeś konkretnego pytania?
Cytat:Gdybym teraz miał udowadniać Ci, że się mylisz, to musielibyśmy dojść do porozumienia w definicjach:Ja mam te definicje bardzo klasyczne. Jeśli więc któraś z Twoich się od klasycznych różni, to proszę wskazać która i podać.
Pieniądza, własności, wolności, państwa,odpowiedzialności i może kilku innych.
Cytat:Te definicje kształtowałem w sobie latami i wiem, że te pieniądze zostały zajebane.Jeśli ja zdefiniuję kurę jako chleb i ruchanie, jako jedzenie, to wiem, że Enkidu rucha kury.
Cytat:Ale w związku z posiadaniem jednego życia, nie mogę z każdym napotkanym człowiekiem uzgadniać od nowa co on rozumie przez to czy tamto pojęcie.Zatem umieść gdzieś w necie jeden, porządny artykuł, który tu uzasadnia i tylko linkuj.
Cytat:Gdybyś posiadał podobny osąd, to zobaczyłbyś na tym filmikuNa jakim znowu filmiku? Strasznie lubisz używać zaimków wskazujących i wierzysz, że ich użycie sprawi, że od razu każdy będzie wiedział o co chodzi.
Enkidu napisał(a):Jaka jest różnica pomiędzy spamowaniem a spamerem?Jedno to czynność, a drugie - podmiot.
Cytat:Jaka jest różnica pomiędzy obsrywasz a jesteś obsrywaczem?Zdanie nieskładne.
Cytat:Jaka jest różnica?Między czym a czym?
Cytat:Że ad personam musi być rzeczownikiem? Przecież nie musi.Oczywiście, że nie musi. W ogóle "ad personam jest rzeczownikiem" to przesunięcie kategorialne. W ad personam używamy zdań z różnymi częściami mowy, ale to nie te części mowy są ad personam.
Cytat:Bo wtedy mógłbym o każdym powiedzieć, że się szmaci, kurwi, sprzedaje- czasowniki.No to mów. Ktoś Ci broni.
Cytat:Ale, że jest szmatą, kurwą czy sprzedawczykiem- już nie?No już nie. A różnica nie polega na użyciu części mowy, ale na tym, czy oceniamy czyn, czy oceniamy rzekome inherentne cechy rozmówcy.
Enkidu napisał(a):A co twierdzi idiota?Czy to jest biały wiersz? Bo prozy to to układem graficznym nie przypomina.
Ale tak w stylu- tak albo nie.
No chyba, że odpowiedź brzmi:
Sami sobie zajebali- ludzie ofkoz.