zefciu napisał(a):Bo jak nie to co? To jest wątek polityczny, a nie filmowy Obrażanko po raz kolejny.Obrażanko?
Ty pisałeś, że zajebano. Ja zwróciłem uwagę na problem taki, iż trudno określić, kto komu.
Podpowiem: jest taki przycisk "Podgląd wiadomości". A to samo po polsku?
Czyli mam rozumieć, że nie widziałeś tego filmiku?
No bo jeśli tak, to jesteś dzieciuch i chamidło. Ale po jakiemu polsku?
Po twojemu widocznie nie umiem. Dlatego podałem prosty przykład z ruchaniem kóz. I dzięki za podpowiedź, ale nie będzie mi już potrzebna w rozmowach z Tobą.
Bo głupio mi się rozmawia z kimś, kto uważa, że może w rozmowie nie dochowywać elementarnych zasad uczciwości intelektualnej a przy tym mnie pouczać i twierdzić, że bluzgi to są tylko wtedy, gdy on sam za bluzgi je uzna. W moim świecie jest inaczej i np. nie mówię wierzącym, że obsrywam ich boga albo że ich bóg spamuje mi życie goebbelsowskimi metodami. Zgadnij dlaczego? Przecież to de facto prawda. Zanim dorzucę Cię do listy ignorowanych (to wiem jak się robi) ponownie dodam, to co mówiłem od początku. Wrzuciłem ten filmik dla tych, którzy są w stanie coś z niego wynieść. Fakt, że trzeba w ogóle go obejrzeć, jest przy tym dość oczywisty.
Ten filmik był absolutnie najważniejszą częścią mojej wypowiedzi, bo miał pokazać i pokazuje;
a) absolutną arogancję władzy miejscowej
b) że 19 mld było zajebane, zanim zajebano 150 mld.
i dla Ciebie b1 ) że zajebano te 19 mld, przed tym jak nie zajebano tych 150 mld- z których to przecież zajebano te 19 mld

A Ty do mnie z tekstem, że po raz kolejny Cię obrażam, bo nie musisz tego filmiku oglądać.
W moim świecie jest inaczej i nazywa się to - brak elementarnych zasad uczciwości intelektualnej
A Ty do mnie, że składnia, że przecinek, że coś tam, bo nie rozumiesz co piszę. Ja tez wielu rzeczy nie rozumiem , ale jakoś z tym żyję. Da się!
Wróżbita Maciej mode on:
Masz jakieś humanistyczne wykształcenie i jesteś polskim nauczycielem/urzędnikiem w szerokim tego słowa znaczeniu, możne ścianka w korpo, ale raczej nie. Coś, gdzieś w mojej wypowiedzi Cię zdenerwowało i postrzegasz mnie jak masę która "kurwi na rząd" Albo nawet jako kogoś konkretnego, kto "obsrywa fora".
Jakieś tematy z wykopem, podświadoma obrona Kopacz Ewy.
A filmik?
Jaki kurwa filmik, przecież zefciu nie musi go oglądać. To ja mam mu go zreferować - w znaczeniu mam obowiązek, bo zefciu uważa to i myśli tamto. Obowiązek przekonywania też by się przydał - sport taki.
Zresztą każdy debil może wrzucić taki filmik, ta kurwiąca na rząd masa - to prawda. Ale nie każdy może go zrozumieć i to jest ta smutniejsza prawda.
Wróżbita Maciej mode off.
Jeśli trafiłem, to nawet nie dziwi mnie, że gdzieś podświadomie chciałeś mi dokopać (tak to odbieram). Bo nie wiem, po co miałbyś się bawić w zaczepki typu :"Natomiast powie nam offtoper Enkidu. Bo on wie. Tak?" Jak nawet króciutkiego filmiki nie miałeś ochoty obejrzeć. Nie mam na takie coś czasu- jedno życie , jedna szansa.
Niech twa egzystencja spoczywa w pokoju. eot
[SIZE="2"]0 wyruchanych kóz + 153 wyruchane kozy = 134 obsrane jelenie i kupa spamujących kamieni. No i Goebbels oczywiście.[/SIZE]