Soul33 napisał(a):Dlaczego myślisz, że będę odpowiadał na Twoje pytania, chciaż sam ignorujesz moje?
Najpierw mogą być źródła na temat spraw w Irlandii. Ale nie wystarczą sensacyjne programy telewizyjne, bo na takich podstawie, to nie byłoby wątpliwości, że kosmici od dawna są na Ziemi i spiskują w najlepsze.
Podałem ci raporty prawnicze czy nie podałem? Podałem statystyki odszkodowań w USA czy nie podałem? Jeżeli nie, to kto napisał powyższy post? Krystyna Pawłowicz? Kogo cytuję powyżej? Siebie? Jeżeli tak, to kto udziela tych wywiadów w filmach, które podałem? Po co dalej kłamiesz? Odpowiesz mi w końcu na pytania, czy dalej będziesz mi wmawiał coś, czego nie robię? Przecież pomijając fakt że wystarczyłoby spojrzeć na udokumentowane i to nie przeze mnie fakty w filmach o które cię pytałem pierdyliard razy dailymail donosił o tym jak hierarchowie kościelni przyznają się do dziesiątek tysięcy ofiar ('Tens of thousands' of children victims of child sexual abuse at the hands of paedophile priests in the Netherlands since 1945; http://www.dailymail.co.uk/news/article-...-1945.html ), więc prawda jest taka że się po prostu kompromitujesz na każdym kroku wciskając te pozamerytoryczne i bezużyteczne bzdury którymi tu zapełniasz wiersze sponsorując tą czarną zarazę zamiast po prostu przyznać się do oszczerstw i plugastw, paranoja...Ciekaw jestem jeszcze kto ci za to płaci agencie watykański.
"Pełna przemocy, irracjonalna, nietolerancyjna, powiązana z rasizmem i lojalnością wewnątrz grupy, otoczona niewiedzą i wroga wobec swobody dociekania, przeniknięta pogardą dla kobiet i represyjna wobec dzieci — zorganizowana religia ma na sumieniu naprawdę dużo." - Christopher Hitchens.
"KRK uważa, że lepiej, by rzesze na Ziemi umierały z głodu w najgorszych męczarniach, niż by jedna dusza świadomie powiedziała jedną tylko nieprawdę.” - Kard. Newman, bł. Katolicki.
"KRK uważa, że lepiej, by rzesze na Ziemi umierały z głodu w najgorszych męczarniach, niż by jedna dusza świadomie powiedziała jedną tylko nieprawdę.” - Kard. Newman, bł. Katolicki.