Nikogo nie oskarżył. (oskarżenie byłoby gdyby zarzucił komuś pedofilię - wówczas faktycznie byłaby to inna sprawa jednak tego czegoś takiego ciężko się tam dopatrzeć nawet przy maksymalnej ilości złej woli i antyklerykalnego zacietrzewienia). Wskazał jedynie jakie są jego zdaniem przyczyny. Częściowo wskazał je prawidłowo, częściowo nie - ale polskie prawo na całe szczęście za coś takiego reperkusji nie przewiduje. I mam nadzieję, że tym,którzy marzą o zamykaniu innym ust , niezależnie z której są strony nie uda się doprowadzić do tego, że kiedykolwiek reperkusje prawne będą.
A "agresywne feministki" powinny podwójnie uważać - bo chyba nie zdają sobie sprawy, że ten miecz ma dwa ostrza i jak pojawi się precedens to nie nadążą z przepraszaniem za własne słowa, którymi chyba już zdążyły obrazić absolutnie każdą grupę społeczną w Polsce poza nimi samymi
PS. A katolików jak najbardziej oskarżałeś - pisząc między innymi o kobietach bitych w katolickiej małopolskiej czy podkarpackiej prowincji stawiając mocny akcent na katolickość i to co z niej wynika jako przyczynę bicia. Znalazłbym bez problemów więcej takich przykładów, ale jak przeglądam Twoje wypowiedzi w tej tematyce to mnie nieco mdli więc ograniczę się do tego.
A "agresywne feministki" powinny podwójnie uważać - bo chyba nie zdają sobie sprawy, że ten miecz ma dwa ostrza i jak pojawi się precedens to nie nadążą z przepraszaniem za własne słowa, którymi chyba już zdążyły obrazić absolutnie każdą grupę społeczną w Polsce poza nimi samymi

PS. A katolików jak najbardziej oskarżałeś - pisząc między innymi o kobietach bitych w katolickiej małopolskiej czy podkarpackiej prowincji stawiając mocny akcent na katolickość i to co z niej wynika jako przyczynę bicia. Znalazłbym bez problemów więcej takich przykładów, ale jak przeglądam Twoje wypowiedzi w tej tematyce to mnie nieco mdli więc ograniczę się do tego.
"Wkrótce Europa przekona się, i to boleśnie, co to są polskie fobie, psychozy oraz historyczne bóle fantomowe"