exeter napisał(a):A tymczasem, nawet na ateistycznym forum, podnoszenie tych kwestii spotyka się z agresją i ostracyzmem. Ciekawe, dlaczego?
Pokażę ci zaraz dlaczego i będzie to ostatni raz w tym temacie, kiedy cokolwiek ci pokażę tj odpiszę:
exeter napisał(a):A wracając do sedna, czyli do zakulisowego wpływu KrK na polskie państwo, kwestia referendum aborcyjnego jest tematem mniej istotnym. Poruszyłem go jedynie po to, by wykazać, jak się takie problemy rozwiązuje w innych katolickich krajach. Masz rację, że nawet politycy lewicy sprzedali polskie kobiety za polityczne korzyści. Pomijasz fakt, że radykalne zaostrzenie prawa antyaborcyjnego, ocierające się o całkowity zakaz, było efektem nacisków episkopatu na całą ówczesną klasę polityczną, z zupełnym pominięciem opinii społeczeństwa w tej kwestii.
Wytłuszczenie moje.
Kontekst zachowany.
A teraz zacytuję to co sam napisałem:
Marlow napisał(a):Co do referendum: przypominam szanownemu misjonarzowi genderbzdetu iż np referendum ws liberalizacji aborcji zastopowały te same genderbzdetowe i lewicowe środowiska, gdy okazało się że wg sondaży nie mają najmniejszych szans na jego wygranie i miało to miejsce jeszcze przed referendum o przystapieniu do UE.
Gdzie z mojej wypowiedzi wynika iż, tu cytuję raz jeszcze:
Cytat:że nawet politycy lewicy sprzedali polskie kobiety za polityczne korzyściGdzie ja takiego bzdeta napisałem...GDZIE?
Czarno na bladoniebieskim masz teraz powód dlaczego ty i twoja pisanina wywołuje agresję. Ty i twoja pisanina bo podobnych tematów było już na tym forum tysionc pincet.
I jeszcze jedno:
exeter napisał(a):I tu mój drogi kolego mieliśmy już do czynienia z jawnym deptaniem prawa. Zarówno w przypadku osławionej Komisji Majątkowej, jak i przepisów podatkowych i ich stosowania, czy wprowadzania religii do szkół i finansowania katechetów z budżetu.to jest tylko i wyłącznie twoja ocena, twoja interpretacja, a jak nie chcesz spotykać się z ostracyzmem i agresją, uświadom sobie i zastosuj do siebie, to co sam napisałeś:
Cytat:Na świecie jest ok 1,5 mld Chrześcijan. Co daje co najmniej 750 mln kobiet wyznających tę religię. I co z tego wynika? Że wszystkie mają te same postulaty polityczne?
To wytłuszczone jest najważniejsze.
Marcin Basiński
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Keep calm and blame Russia
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Keep calm and blame Russia