gekonex napisał(a):Nonkon już wyjaśnił ,że lumber źle go zrozumiał.
Nonkon nie napisał nic co przeczyłoby treści wypowiedzi Drwala. Drwal nie jest 5-latkiem - czasem używa form wykraczających poza "ja chcieć banan".

gekonex napisał(a):Wgl. wydaje mi się ,że to bardzo brzydka zagrywka wyciągać jakieś sensacje poza temat i obrażać użytkownika ,który został źle zrozumiany.
Jakie znowu sensacje? Fakt, że Nonk nie umie myśleć to sensacja?
gekonex napisał(a):Wkłada się również mu do ust mordowanie 6 latków itp.
Nie wydaje mi się, żeby Lumber chciał Nonkowi cokolwiek w usta wkładać...
gekonex napisał(a):Nie rozumiem po co takie zagrywki ,które tylko rozbijają dyskusję.
Jak mogą rozbijać dyskusję, skoro wyciągnąłem to "poza" dyskusję? Poza tym ja z Nonkiem nie dyskutuję - waham się między współczuciem a pogardą dla niego, a z takimi osobnikami nie chcę, nie potrafię i nie mogę dyskutować.
"All great men should be haunted by the fear of not living up to their potential.
All loyal men should be haunted by the fear of not having done enough for their country.
All honourable men should be haunted by the fear of not having lived a life worthy of those men who came before us." Sigurd
All loyal men should be haunted by the fear of not having done enough for their country.
All honourable men should be haunted by the fear of not having lived a life worthy of those men who came before us." Sigurd