RMF FM jako współczesny Sturmer?
Raczej jako putinowska tuba. Po sianiu fermentu "wyciekami" informacji o rzekomym odczytaniu czarnych skrzynek Tupolewa teraz serwują nam wywiad z ekspertem ds. homoterroru. Są też fragmenty śmieszne. Mój ulubiony:
...noo i co w związku z tym? To jest w ogóle jakaś niewygodna prawda, coś czego Lambda się dzisiaj wstydzi, czy wręcz przeciwnie, coś co podkreśla jako swoje zasługi?
A no i teraz już wszystko wiadomo. Lambda realizuje wytyczne! Wytyczone zapewne przez Wielkiego Wszechgeja.
To natomiast jest c-c-c-c-combo breaker z gangbangiem na logice w roli głównej. Wnioskuję z tego co pan pisarz napisał, że jak rozmawiam przez telefon z czarnoskórym, to mogę mu powiedzieć kawał czym się różni czarnuch od gówna w wiaderku i mam wszelkie prawo się oburzyć, kiedy tamten rzuci słuchawką. Dlaczego? Bo ja nie wiedziałem że on jest czarny! Jak mogę nienawidzić czarnucha, skoro nie wiem że jest czarny? To jest czysty tolerancjonizm.
Dla tych, którzy się zdekoncentrowali przypominam, że wywiad przeprowadzał najsłynniejszy dziennikarz RMF FM i nie czepiał się logiki pana pisarza. Ba, książkę jego polecał.
Cywilizacja śmierci, Polska, kraj gdzie katolicy są dyskryminowani, a Kościół atakowany, AD2015.
Raczej jako putinowska tuba. Po sianiu fermentu "wyciekami" informacji o rzekomym odczytaniu czarnych skrzynek Tupolewa teraz serwują nam wywiad z ekspertem ds. homoterroru. Są też fragmenty śmieszne. Mój ulubiony:
Cytat:Kolejna kwestia to jest próba osiągania tych celów małymi kroczkami. Najpierw trzeba założyć jakieś stowarzyszenie. Wiadomo, że będzie ono nielegalne, tak jak było w Polsce ze stowarzyszeniem Lambda na przełomie lat 80. i 90. Potem trzeba krzyczeć, że się jest dyskryminowanym, organizować jakieś debaty publiczne, próbować się za wszelką cenę zalegalizować. Potem, jak się już jest zalegalizowanym, trzeba zakładać oddziały w kolejnych miastach. Muszą one aktywnie działać, organizować jakieś imprezy.
...noo i co w związku z tym? To jest w ogóle jakaś niewygodna prawda, coś czego Lambda się dzisiaj wstydzi, czy wręcz przeciwnie, coś co podkreśla jako swoje zasługi?
Cytat:To właśnie środowiska w Polsce robią, dokładnie według wytycznych sprzed ponad dwudziestu pięciu lat.
A no i teraz już wszystko wiadomo. Lambda realizuje wytyczne! Wytyczone zapewne przez Wielkiego Wszechgeja.
Cytat:O ile ja nie spotkałem się w polskim społeczeństwie z żadnym przejawem nienawiści, czy niechęci do homoseksualistów, o tyle spotykam się coraz częściej z niechęcią do tzw. gejów. Dlaczego? Ciężko odczuwać niechęć do kogoś, kto jest homoseksualistą, jeżeli o tym nie wiemy. Przecież nikt z nas nie pyta swojego kolegi z pracy, czy sąsiada: "Słuchaj, co ty robisz w łóżku, z kim ty to robisz, jak często itd?". Traktujemy to jako pewne tabu, sprawy prywatne. Natomiast tzw. geje sami nam to narzucają, we wszystkim chcą widzieć kontekst seksualny.
To natomiast jest c-c-c-c-combo breaker z gangbangiem na logice w roli głównej. Wnioskuję z tego co pan pisarz napisał, że jak rozmawiam przez telefon z czarnoskórym, to mogę mu powiedzieć kawał czym się różni czarnuch od gówna w wiaderku i mam wszelkie prawo się oburzyć, kiedy tamten rzuci słuchawką. Dlaczego? Bo ja nie wiedziałem że on jest czarny! Jak mogę nienawidzić czarnucha, skoro nie wiem że jest czarny? To jest czysty tolerancjonizm.
Dla tych, którzy się zdekoncentrowali przypominam, że wywiad przeprowadzał najsłynniejszy dziennikarz RMF FM i nie czepiał się logiki pana pisarza. Ba, książkę jego polecał.
Cywilizacja śmierci, Polska, kraj gdzie katolicy są dyskryminowani, a Kościół atakowany, AD2015.