exeter napisał(a): Domagam się, by lewicowy kandydat(gdyż jednak SLD chce za lewicę uchodzić), dysponował wrażliwością społeczną.Czyli nie wiadomo czym.
Cytat:Zacznijmy od tego, że wskażesz, które z moich tez, zgłoszonych w ostatnich postach, są "z dupy wzięte"? Mam wiele dobrej woli, ale muszę wiedzieć, o czym gadamy?Załóżmy, że
Jan Hartman napisał(a):Nie ma drugiej osoby tak durnej, tępej, ignoranckiej i uwłaczającej człowieczeństwu jak exeterProszę wskazać, które powyższe "tezy" są "z dupy wzięte".
Cytat:Właśnie się dowiedziałem - o moim wykształceniu.Oczywiście. Jednak jeśli znowu się okaże, że nie znasz podstawowych pojęć naszego języka, to dyskusja może okazać się trudna.![]()
A może jednak wrócimy do kandydatki Ogórek?
Cytat:Gdyż takie postępowanie jest próbą oszukania wyborców, lipą, zmyłą i wciskaniem kitu!Nie widzę tego jakoś. Ja nie jestem strażnikiem czystości ideologicznej SLD. Jeśli SLD stanie się partią liberalną, to będę na nią głosował i w dupie będę miał to "L" w nazwie.
Cytat:Pani Barbara Nowacka wykazała się przyzwoitością i rozsądkiemNo to jeśli na lewicy przyzwoite i rozsądne osoby nie kandydują co do zasady, to pani Ogórek nie jest problemem.
Cytat:Mógłbym. Nie istnieje Kościół RK w Polsce, w opozycji do Radia Maryja. Jest kościelny dodatek do Imperium Rydzyka.Nie wiem co to za dziwo ten "kościół łagiewnicki" i czy kiedykolwiek coś takiego istniało. Znam natomiast wielu katolików nie słuchających RM i nie uznających Rydzyka za autorytet.
Tzw. "Kościół łagiewnicki" rozpłynął się jak mgła i istnieje wyłącznie "Kościół toruński".
exeter napisał(a): Moje pytanie dotyczyło zefciowego określenia tez pana prof. Hartmana, mianem "plujstwo". Byłem ciekawy, czemu użył tak obraźliwego terminuA ja wyjaśniłem czemu. Ty zaś zacząłeś udawać, że nie wiesz, co to jest "epitet".
Cytat:A termin "lewak", poza wymiarem emocjonalnym, ma tyle samo sensu, co nazywanie Was "prawakami".Sam sobie przeczysz. Jeśli słowo to ma znaczenie tylko emocjonalne, to nie było sensu go komentować.