Robiłam ten test kilkukrotnie i nie wiem dlaczego po żadnym wypełnieniu nie mogłam dostać wyników... co jest?
Teraz zaczyna się wielkie oglądanie TV przeze mnie. Realnie przeraził mnie spot wyborczy Brauna. Serio. Ten którym idzie ulicą i tonem nieznoszącym sprzeciwu wymienia po 3 hasła. Stanęłam przed obliczem Polski jako państwa totalnego. No i intronizacja Chrystusa, toż ma być monarchia. Czy tylko aj mam takie odczucia i pierwsze skojarzenia?
Kowin - czekam na spot ''Korwin masakruje lewaków''
Będzie śmiechowo. Generalnie wpadł an fajny pomysł z tymi filmikami popierającymi jego kandydaturę. Gdyby udało mu się jakoś przejść do drugiej tury to miałby fajną sklejkę. Tak czy siak będzie ją mógł wykorzystać przed parlamentarnymi.
Kukiz jest chyba jedynym kandydatem w którego spocie nie widać jego osoby. Dziwne.
Duda za to w swoim spocie ma chyba więcej Komorowskiego niż siebie. Możliwe, ze w innych spotach jest inaczej.
Wilk zrobił ciepły, klasyczny spot, który w człowieku ma wzbudzić zaufanie. Rodzina, pewność siebie, profesjonalizm. Nic szczególnego, zaskakującego, ale sam z siebie nie jest zły. Nie lubię tanich chwytów ''na szczęśliwą rodzinkę''. Na szczęście nie tylko on się na to zdecydował.
Tanajno ma za to chyba najsłabszy spot. Jakby kręcił go gimnazjalista telefonem. Jakoś mi się nie podoba. Poza tym kandydat wypadł sztucznie. Kumpel niedawno tez opowiadał mi o jego numerach które wykręcał na fb (chodziło o odpowiedzi facebookowiczów). Dziwny człowiek.
Kowalski - człowiek, którego pewnie niejeden z nas bałby się spotkać wieczorem w ciemnej uliczce
Niby fajnie, ze pokazuje swoje życie. Jednak ze spotu wynikałoby, że wybieramy sportsmena-kulturystę a nie prezydenta. Oczywiście osoby uprawiające spot pochwalam i podziwiam.
Ogórek, jedyna kobieta która ostała się w stawce. Wizerunkowo stworzona idealnie. Na spotkaniach tak samo sztuczna jak w TV, niestety twierdzić muszę że są one reżyserowane od A do Z, z każdą kropką, przecinkiem itd. Tak samo jak spot.
Komorowski, chyba nie ma o czym mówić. Standardowo, a i tak wiadomo, że wygra.
Kto tam jeszcze? kontrowersyjny Palikot, który zgrywa dobrego tatusia, niezbyt profesjonalny i porywający spot Jarubasa. ktoś jeszcze kogo pominęłam?
Teraz zaczyna się wielkie oglądanie TV przeze mnie. Realnie przeraził mnie spot wyborczy Brauna. Serio. Ten którym idzie ulicą i tonem nieznoszącym sprzeciwu wymienia po 3 hasła. Stanęłam przed obliczem Polski jako państwa totalnego. No i intronizacja Chrystusa, toż ma być monarchia. Czy tylko aj mam takie odczucia i pierwsze skojarzenia?
Kowin - czekam na spot ''Korwin masakruje lewaków''
Będzie śmiechowo. Generalnie wpadł an fajny pomysł z tymi filmikami popierającymi jego kandydaturę. Gdyby udało mu się jakoś przejść do drugiej tury to miałby fajną sklejkę. Tak czy siak będzie ją mógł wykorzystać przed parlamentarnymi.Kukiz jest chyba jedynym kandydatem w którego spocie nie widać jego osoby. Dziwne.
Duda za to w swoim spocie ma chyba więcej Komorowskiego niż siebie. Możliwe, ze w innych spotach jest inaczej.
Wilk zrobił ciepły, klasyczny spot, który w człowieku ma wzbudzić zaufanie. Rodzina, pewność siebie, profesjonalizm. Nic szczególnego, zaskakującego, ale sam z siebie nie jest zły. Nie lubię tanich chwytów ''na szczęśliwą rodzinkę''. Na szczęście nie tylko on się na to zdecydował.
Tanajno ma za to chyba najsłabszy spot. Jakby kręcił go gimnazjalista telefonem. Jakoś mi się nie podoba. Poza tym kandydat wypadł sztucznie. Kumpel niedawno tez opowiadał mi o jego numerach które wykręcał na fb (chodziło o odpowiedzi facebookowiczów). Dziwny człowiek.
Kowalski - człowiek, którego pewnie niejeden z nas bałby się spotkać wieczorem w ciemnej uliczce
Niby fajnie, ze pokazuje swoje życie. Jednak ze spotu wynikałoby, że wybieramy sportsmena-kulturystę a nie prezydenta. Oczywiście osoby uprawiające spot pochwalam i podziwiam.Ogórek, jedyna kobieta która ostała się w stawce. Wizerunkowo stworzona idealnie. Na spotkaniach tak samo sztuczna jak w TV, niestety twierdzić muszę że są one reżyserowane od A do Z, z każdą kropką, przecinkiem itd. Tak samo jak spot.
Komorowski, chyba nie ma o czym mówić. Standardowo, a i tak wiadomo, że wygra.
Kto tam jeszcze? kontrowersyjny Palikot, który zgrywa dobrego tatusia, niezbyt profesjonalny i porywający spot Jarubasa. ktoś jeszcze kogo pominęłam?