Świry mają to do siebie, że często nakręcają jedni drugich. Co do imigrantów z obszarów innych kulturowo, to dużym problemem są ich ilości, które przybywają do Europy. Podejrzewam, że z europejskim gejem dogadałbyś się w wielu kwestiach dużo prędzej z niż z najbardziej heteryckim imigrantem z pewnych krajów.
Jeśli chodzi o nasze rodzime środowiska, to z tego, co zauważyłam, to często właśnie brak akceptacji powoduje, że ludzie bardziej lgną do świrów swojego gatunku.
W ogóle nie wyobrażam sobie, że nawet pod wrażeniem jakichś najbardziej nawet agresywnych środowisk LGBT mogłabym pozwalać sobie na jakieś niefajne zachowania wobec ludzi, z którymi się przyjaźnię i którzy pomogli mi kiedyś w jakiejś niemiłej sytuacji życiowej. To byłoby podłe i niskie.
Jeśli chodzi o nasze rodzime środowiska, to z tego, co zauważyłam, to często właśnie brak akceptacji powoduje, że ludzie bardziej lgną do świrów swojego gatunku.
W ogóle nie wyobrażam sobie, że nawet pod wrażeniem jakichś najbardziej nawet agresywnych środowisk LGBT mogłabym pozwalać sobie na jakieś niefajne zachowania wobec ludzi, z którymi się przyjaźnię i którzy pomogli mi kiedyś w jakiejś niemiłej sytuacji życiowej. To byłoby podłe i niskie.
- Myślałem, że ty nie znasz lęku.
- Mylisz się. Lęku nie zna tylko głupiec.
- A co robi wojownik, kiedy czuje strach?
- Pokonuje go. To jest w każdej bitwie nasz pierwszy martwy wróg.
- Mylisz się. Lęku nie zna tylko głupiec.
- A co robi wojownik, kiedy czuje strach?
- Pokonuje go. To jest w każdej bitwie nasz pierwszy martwy wróg.