jeahwe napisał(a): skad takie zalozenie, skoro w grupie wiekowej 18-44 ponad 80% korzysta z internetu? (a w 18-34 ponad 90%) w liczbach bezwzglednych tez wiekszosc interrnautow to dorosli.Strony erotyczne odwiedza 100% dorosłych, co wiadomo z ankiet, bo żeby dostać się na stronę trzeba zadeklarować wiek i co ty na to?
Używanie internetu to jedno, a używanie go do określania preferencji wyborczej to drugie.
Dla wielu młodych pozostaje to jako jedyny kanał bo na pójście do wyborów są za młodzi. Dla starszych ten kanał jest mniej istotny. Ja np. wogóle w takich zabawowych plebiscytach nie uczestniczę, wyjątek to sondy na ateista.pl, tym bardziej że takie ankiety są niereprezentatywne, a ja już za stary na zabawę jestem.
zefciu napisał(a): No i klops. Machefi, gdy podrążyć niewygodne pytanie, zaczyna zwyczajnie bełkotać.No widzisz, sam pokazujesz, że nie ważne co Ci się powie, ty i tak wiesz lepiej jakie ktoś ma intencje, więc po co się starać?
PiS to dwa kłamstwa i spójnik
Andrzej Duda pełni obowiązki prezydenta, ale nie jest głową państwa - Włodzimierz Cimoszewicz
No dobra, przyznaję, jestem lewakiem.
Andrzej Duda pełni obowiązki prezydenta, ale nie jest głową państwa - Włodzimierz Cimoszewicz
No dobra, przyznaję, jestem lewakiem.