Cytat:Jak dla mnie bardzo dobrze wypadł w rozmowie z Tadlą w TVP. I to pomimo tego iż ta nie prowadziła rozmowy profesjonalnie.? Nie mam pojęcia, o czym mówisz. Przecież właśnie w tej "rozmowie" był niesamowicie chamski i gburowaty, poniżej wszelkich standardów.
Cytat:Wilk ma tutaj konkurencję w liczbie kilku osób.Na 11. Nie rozumiem, jaki pogląd chcesz przekazać. Że jak trzech kandydatów na jedenastu ma jakąś pożyteczną cechę, to ta cecha się nie liczy?
Cytat:Ok, ale jaki to ma związek z politykierstwem? Jeden z najbardziej zamożnych polskich posłów wręcz z niego słynie (Palikot).I to był jego plus. No i co dalej w związku z tym?
Cytat:Spokojnie, on jeszcze nikomu na nogę nie nadepnął. Nikt jego nie atakuje to i on nie wystawił jeszcze na próbę swojej postawy.Nie mam żadnych podstaw, by przyjąć, że ten stan rzeczy się zmieni. Równie dobrze może kogoś zamordować.
Takie rzeczy weryfikuje dopiero okołoświecznikowa miejscówka.
Cytat:Z resztą nawet gdzieś w takiej niszy w jakiej się znajduje zdarzają się plemienne wojenki (sprawa ich rozłamu z Korwinem).I jak się w nich zachowywał Wilk?
Cytat:Prawników jest w polityce jak psów.To wymieniaj. Z wymienionych chyba tylko Kalisz jest praktykiem. I to jest jego duża zaleta.
Od Kalisza i Ikonowicza po Dudę i Ziobro. Można wymieniać i wymieniać.
Cytat:Nie sądzę, aby ktokolwiek błysnął takową profesją w oczach wyborcy.Nie za bardzo mnie interesuje, jak się zawód prawnika kojarzy, czy też jaki jest jego odbiór. Jest po prostu przydatny dla kogoś, kto dysponuje prawem weta.
Albo nie kojarzy się ona z nimi zbyt dobrze albo co najwyżej neutralnie (takie mam podejście wobec tego faktu u Dudy. A nawet przechodzące w chłodne).
"O gustach się nie dyskutuje; a ja twierdzę, że całe życie to kłótnia o gusta." (Nietzsche F.)