Sofeicz napisał(a): Kukiz to mimowolny agent POPISU który wprowadzi to, co im się nie udało bez niego - JOWy.
I będzie pozamiatane.
Dzięki ci Pawle, boski numer!
Jakby chcieli to by wprowadzili bez problemu.
Klucz do wyników wyborów jest taki:
Słaby wynik kandydatów promoskiewskich
Kto kazał Korwinowi kłapać brednie o szkoleniu w Polsce snajperów z Majdanu? To jakiś nonsens. Jeszcze te nonsensy u Olejnik. Że niby Ukraina rości sobie pretensje do części naszego terytorium a Rosja nie. Rosja do części sobie nie rości tylko do całego. Że niby jest na Ukrainie jakaś grupka co może dojść kiedyś do koryta podobnie jak Hitler w Niemczech? A w Rosji nie ma? 100 000 chłopa skandowało "teraz Polska i Finlandia" w 1 rocznicę aneksji Krymu. I co JKM na to?
Poza JKM Grzegorz Braun czynił awanse Putinowi i ile dostał? Marian Kowalski coś tam też nawijał. Ale przekaz narodowców przestał do mnie docierać i dokładnie nie wiem. Ogórek też coś kłąpnęła w ten deseń.
Z kolei PiS starał się obsadzać stołki w wojsku i służbach ludźmi nieszkolonymi w ZSRS, czy tam w Moskwie. A Kukiz zaangażował sie w Majdan.
A największy przegrany 1 tury Bronisław Komorowski to niby co? Platforma poprzywracała tych wszystkich sowieciarzy co ich pisiory wyrzuciły . A niesowieciarzy, co ich tamci przyjęli wyrzuciła.
Wniosek: Ludzie nie chcą moskiewskiego pachołka. Kariery na padaniu na ryj przed Putinem się nie zrobi. O problematyce rosyjskiej pisałem tu:
http://smocze.opary.salon24.pl/607019,ro...-na-zachod
Poza JKM Grzegorz Braun czynił awanse Putinowi i ile dostał? Marian Kowalski coś tam też nawijał. Ale przekaz narodowców przestał do mnie docierać i dokładnie nie wiem. Ogórek też coś kłąpnęła w ten deseń.
Z kolei PiS starał się obsadzać stołki w wojsku i służbach ludźmi nieszkolonymi w ZSRS, czy tam w Moskwie. A Kukiz zaangażował sie w Majdan.
A największy przegrany 1 tury Bronisław Komorowski to niby co? Platforma poprzywracała tych wszystkich sowieciarzy co ich pisiory wyrzuciły . A niesowieciarzy, co ich tamci przyjęli wyrzuciła.
Wniosek: Ludzie nie chcą moskiewskiego pachołka. Kariery na padaniu na ryj przed Putinem się nie zrobi. O problematyce rosyjskiej pisałem tu:
http://smocze.opary.salon24.pl/607019,ro...-na-zachod
Naszym celem jest LINIA. Bojowa linia!