idiota,
nie musisz robić mentorskich min i tłumaczyć łopatologicznie czego ode mnie chcesz. Doskonale to rozumiem. Problemem jest kwestia, czy chcę z Tobą na ten temat rozmawiać, tak jak wielokrotnie rozmawiałem z: Marlowem, Jozkiem i innymi?
"Wszystkie media poza publicznymi", czyli wszystkie, poza Agorą i TVN, gdyż tylko tych nie zdołali sobie podporządkować. Jedna Gazeta Wyborcza i TVN tak mieszały Polakom w głowach, że Ci poszli do urn, by Kaczyńskim podziękować? Bądź poważny.
Teraz pora na moje pytanie, uważasz, że rząd Kaczyńskiego, był zwyczajną władzą, posługującą się standardowymi metodami zarządzania państwem i społeczeństwem?
nie musisz robić mentorskich min i tłumaczyć łopatologicznie czego ode mnie chcesz. Doskonale to rozumiem. Problemem jest kwestia, czy chcę z Tobą na ten temat rozmawiać, tak jak wielokrotnie rozmawiałem z: Marlowem, Jozkiem i innymi?
Cytat:Problem w tym, że nie opisałeś żadnych wydarzeń, tylko rzuciłeś obiegowymi frazesami ogólnikowymi, jakie zwykle się spotyka kiedy ktoś wyliczać zechce "sukcesy" obecnej władzy.Robiłem to samo, co pozostali uczestnicy dyskusji. Posługiwali się takim samym poziomem abstrakcji, zarzucając PO wszystkie możliwe grzechy.
Cytat:Otóż właśnie to - wszystkie media poza tzw.publicznymi szczuły i manipulowały, bo im i ich mocodawcom zaczął się palić grunt pod nogami, bo Kaczyński im wstrzymał możliwości kręcenia lodów.Przejął władzę, by ją mieć. To najważniejsza motywacja, która nim kierowała.
Pamiętasz dlaczego Kaczyński przejął władzę?
"Wszystkie media poza publicznymi", czyli wszystkie, poza Agorą i TVN, gdyż tylko tych nie zdołali sobie podporządkować. Jedna Gazeta Wyborcza i TVN tak mieszały Polakom w głowach, że Ci poszli do urn, by Kaczyńskim podziękować? Bądź poważny.
Teraz pora na moje pytanie, uważasz, że rząd Kaczyńskiego, był zwyczajną władzą, posługującą się standardowymi metodami zarządzania państwem i społeczeństwem?