Kłobuk,
Pytam, gdyż każdą moją tezę, odnoszącą się do tzw. IV RP wspierałem konkretnymi faktami.
Kieruje mną, nie nienawiść do ludzi PIS-u, tylko troska o mój kraj oddany w ręce tych, którym amnezja, ignorancja, albo wrodzona głupota każą twierdzić, że rządy Kaczyńskich były zwykłym, zgodnym z demokratycznymi standardami pełnieniem władzy.
Jeśli chcesz dyskutować, a nie obrzucać się inwektywami, odnieś się do tych faktów, które zamieściłem w moich postach. Uprzejmie proszę.
Cytat:Exeter!!Uprzejmie proszę o wskazanie, co według Ciebie byłoby argumentem, nie naznaczonym nienawiścią?
Czytając Twoje kolejne posty szczena opada mi coraz niżej.
Niby to, w obronie demokracji i wolności zioniesz taką nienawiścią, ze Szalony Antek to przy Tobie Gandhi (może bardziej Indira niz Mahatma ale zawsze...)
Sprawdź w paszporcie czy 10 lat temu to nie byłeś przypadkiem na jakimś kontrakcie u Kim Dzong Ila...
A może siedziałeś zbyt blisko granicy i odbierałeś telewizję białoruską?
Pytam, gdyż każdą moją tezę, odnoszącą się do tzw. IV RP wspierałem konkretnymi faktami.
Kieruje mną, nie nienawiść do ludzi PIS-u, tylko troska o mój kraj oddany w ręce tych, którym amnezja, ignorancja, albo wrodzona głupota każą twierdzić, że rządy Kaczyńskich były zwykłym, zgodnym z demokratycznymi standardami pełnieniem władzy.
Jeśli chcesz dyskutować, a nie obrzucać się inwektywami, odnieś się do tych faktów, które zamieściłem w moich postach. Uprzejmie proszę.

![[Obrazek: smile.gif]](http://ateista.pl/images/smilies/smile.gif)