Białogłowa,
No cóż, nie będę go bronił. Choć przypuszczam, że ta postać i tak mogłaby aspirować do "anielstwa" w światku dziennikarskim.
Skoro jestem przy głosie, podpisuję się pod Twoją oceną "Dziewczyny z perłą". To wspaniały film, z cudownymi kreacjami aktorskimi. Rewelacyjnie odtworzony klimat epoki, no i Ona - Scarlett Johansson
. Dla mnie, jeden z najpiękniejszych filmów, jakie oglądałem.
Cytat:Nie tyle chodziło mi o to, że zawiódł sam aktor, bo on zrobił wszystko co mógł, tylko niestety ta jego mocno już "kojarząca się" twarz... Niemal od samego początku przewidywałam rolę jaką w tej historii odegra.O tym nie pomyślałem. Rzeczywiście, w filmie kryminalnym, takie coś, to niemal zbrodnia.
Cytat:Ale ona dość jasno daje do zrozumienia dlaczego jest jaka jest (chciałam spalić mojego ojca, spaliłam tylko jego 80 %, a także jej emocjonalne zaangażowanie w sprawę gwałcicieli i oprawców kobiet, czegoż trzeba więcej by się domyślić motywów które nią kierują), więc zapewne nic w tym względzie nowego się nie dowiem.Uwierz, autor - Stieg Larsson, potrafi zaskoczyć. Podobnie jak wielu innych czytelników, nie potrafiłem się oderwać od książki. A to prawdziwa "cegła" - trzy tomiszcza po ponad 1000 stron każde.
Cytat:Dla jasności, pisząc o bohaterach ze zwichniętym kręgosłupem moralnym wcale nie miałam na myśli Lisbeth tylko Mikaela.A tu Cię boli.
No cóż, nie będę go bronił. Choć przypuszczam, że ta postać i tak mogłaby aspirować do "anielstwa" w światku dziennikarskim.
Skoro jestem przy głosie, podpisuję się pod Twoją oceną "Dziewczyny z perłą". To wspaniały film, z cudownymi kreacjami aktorskimi. Rewelacyjnie odtworzony klimat epoki, no i Ona - Scarlett Johansson
. Dla mnie, jeden z najpiękniejszych filmów, jakie oglądałem.