El Commediante napisał(a):Witold napisał(a):El Commediante napisał(a): Stosując analogię idioty: powinniśmy znieść prawo własności, bo ono prowokuje do kradzieży?
Już kilka razy próbowano i efekty były o wiele gorsze niż jakiś tam "szkolny dręczyciel".
Właśnie do tego zmierzam. Skoro istnienie złodziejstwa nie jest powodem do zaniechania egzekwowania prawa własności, to czemu istnienie szkolnych dręczycieli ma być powodem do niezezwalania na adopcję przez pary homoseksualne?
Złodziejów można reedukować, a szkolnych dręczycieli już nie?
A od kiedy do dziecko w wieku szkolnym może być kurwa mać w jakieś parze homoseksualnej?
Ogólnie mówienie o osobniku jeszcze nie wykształconym np. 5-12 latku, że jest gejem jest... mocno...
Nie mam słów na to. A w tym wieku mamy dręczycieli szkolnych zwykle. Później jest spokojniej dużo, co nie znaczy, że się nie zdarza.
Generalnie jednak masz rację, na dręczenie trzeba odpowiedzieć i to stanowczo. Pamiętając jednak, że obie strony to dzieci wciąż.
Jakby ktoś miał wątpliwości to potwierdzam: Tak jestem zjebanym prawakiem, który każdego dnia zjada niemowlaka. Hitler to mój idol, a Stalin to dziadek. Ogólnie chcę siać zło i spustoszenie. Czy cokolwiek jeszcze tam lewica przypisuje ludziom o moich poglądach.
Oczywiście nienawidzę kobiet, bo jestem prawiczkiem. Inaczej nie może być.
Oczywiście nienawidzę kobiet, bo jestem prawiczkiem. Inaczej nie może być.