Pewnie się "zaproszą". Szczerze, nie bardzo o to dbam.
Taka o to ciekawostka.
Jednak, no cóż bez powodu do Niemiec nie ściągają, choć przecież pomimo medialnej propagandy już od dawna nic im nie grozi.
Lumber w zasadzie wyczerpał temat.
Swoją drogą pewnie rozwiązanie też będzie w lewackim stylu, czyli ze skrajności w skrajność jak to lewica lubi.
edit:
I niech nikt mi nie mówi, że nie, bo mentalność ludzi się zmienia. Niemcy jeszcze jeszcze niecałe 70+ lat temu mieli całkiem inne podejście do tego.
Kto wie czy jak ich coś nie przyciśnie to za 20-30 lat nowemu pokoleniu coś się nie zmieni. No jak będzie jeszcze komu się coś zmieniać oczywiście.
Taka o to ciekawostka.
Jednak, no cóż bez powodu do Niemiec nie ściągają, choć przecież pomimo medialnej propagandy już od dawna nic im nie grozi.
Lumber w zasadzie wyczerpał temat.
Swoją drogą pewnie rozwiązanie też będzie w lewackim stylu, czyli ze skrajności w skrajność jak to lewica lubi.
edit:
I niech nikt mi nie mówi, że nie, bo mentalność ludzi się zmienia. Niemcy jeszcze jeszcze niecałe 70+ lat temu mieli całkiem inne podejście do tego.
Kto wie czy jak ich coś nie przyciśnie to za 20-30 lat nowemu pokoleniu coś się nie zmieni. No jak będzie jeszcze komu się coś zmieniać oczywiście.
Jakby ktoś miał wątpliwości to potwierdzam: Tak jestem zjebanym prawakiem, który każdego dnia zjada niemowlaka. Hitler to mój idol, a Stalin to dziadek. Ogólnie chcę siać zło i spustoszenie. Czy cokolwiek jeszcze tam lewica przypisuje ludziom o moich poglądach.
Oczywiście nienawidzę kobiet, bo jestem prawiczkiem. Inaczej nie może być.
Oczywiście nienawidzę kobiet, bo jestem prawiczkiem. Inaczej nie może być.