fertenbitenhiy napisał(a):Moja języka nie rozumi co twoja języka mówi.El Commediante napisał(a):Witold napisał(a):El Commediante napisał(a): Stosując analogię idioty: powinniśmy znieść prawo własności, bo ono prowokuje do kradzieży?
Już kilka razy próbowano i efekty były o wiele gorsze niż jakiś tam "szkolny dręczyciel".
Właśnie do tego zmierzam. Skoro istnienie złodziejstwa nie jest powodem do zaniechania egzekwowania prawa własności, to czemu istnienie szkolnych dręczycieli ma być powodem do niezezwalania na adopcję przez pary homoseksualne?
Złodziejów można reedukować, a szkolnych dręczycieli już nie?
A od kiedy do dziecko w wieku szkolnym może być kurwa mać w jakieś parze homoseksualnej?
idiota napisał(a): "Stosując analogię idioty: powinniśmy znieść prawo własności, bo ono prowokuje do kradzieży?"Gratuluję. Zrozumiałeś na czym polegał twój błąd w argumentacji
El Imbecilo...
To nie prawa wokoło własności ustanowione a własność jako taka są źródłem kradzieży jeśli już.
Ale najpierw cię wyśmiałem z tego powodu, co mogło ci ułatwić dostrzeżenie błędu, więc się nie liczy.PS. Widzę że moje uwagi podziałały. Już nie wysyłasz do psychiatryka każdego rozmówcy.