cobras napisał(a): Doliczyłbym do tego jeszcze wszystkie cywilne ofiary Amerykanów z inwazji na Irak i Afganistan. W końcu jeśli bomba przypadkiem spadnie na jakiś cywilny obiekt, to nie jest to nazywane "atakiem terrorystycznym", chociaż efekt jest ten sam.
Atak terrorystyczny a działania wojenne to dwie różne sprawy. Owszem obie nie należą do najlepszych ale mimo wszystko to co innego. Ale to temat na zupełnie inny wątek.
cobras napisał(a): Nikt? No kurwa rzeczywiście: http://40.media.tumblr.com/aea8b88b70a45...1_1280.png
Ok, mówiąc "nikt" miałem na myśli to forum, nie odpowiadam za zjebów z netu, tam to na pewno się znajdzie również ktoś kto będzie zachwalał gwałty na dzieciach.
Poza tym wyrażenie zaniepokojenia aktualną sytuacją w europie nie jest równe z byciem jakimś neo-nazi który wszystkich chce zagazować.
idiota napisał(a): No kurwa rzeczywiście.
Ani jednego stwierdzenia, że wszyscy Muzułmanie to terroryści.
przyznam że przeczytąłem tylko kilka

piotr35 napisał(a): To już nie te Niemcy. Teraz trzeba 3/4 kwoty na naprawę zębów wyłożyć z własnej kieszeni.
nie tylko niemcy ale inne kraje europejskie również tu wchodzą w grę, poza tym co to ma do rzeczy czy dostaną to czego chcą, mówię o intencjach
piotr35 napisał(a): Z czym masz problem?
Niemieccy pracodawcy się cieszą, uchodźcy tez, Niemcy maja sprawdzone metody, aby zachęcić ich do pracy.
Niemcy dali sobie rade z 5 mln Turków, to teraz z 600 tys. Syryjczyków tez sobie poradzą, a nawet jak mniemam dobrze na tym wyjdą.
Mam problem z islamem. Boję się tej religii nawet w jej pokojowej formie.