zefciu napisał(a):RoDia_96 napisał(a): Aha, a jeśli ktoś zechce mnie nazwać jeszcze raz "ratlerkiem Putina" to się niech zastanowi nad odpowiedzialnością swoich słów najpierwCo to jest "odpowiedzialność słów", to wie tylko RoDia_96. Gdzie niby nazwałem jego ratlerkiem Putina - też.
Na pewno wiem lepiej, od Ciebie, bo za pieprzenie farmazonów o upadki Rosji na forum internetowym, nikt Ciebie nie rozliczy.
Ja przynajmniej nie ukrywam swojej omylności i faktu nieposiadania całej wiedzy geopolitycznej. Jestem laikiem, nie ukrywam tego, lecz moja wiedza wystarczy, by patrząc na cały wasz hejt na Rosję i Putina, odnosić się sceptycznie co do waszego głębokiego przekonania o upadku niedźwiedziego mocarstwa i wielkiej wiary w sukces walącego się na naszych oczach projektu politycznego zwanego Unią Europejską.
Zefciu, dla mnie pozostaniesz betonem i człowiekiem nie wiele się różniącym od tłumu, w którym przyszło Ci egzystować. Możesz dalej wyszukiwać "agentów" i "piesków" Putina, nie dla mnie taka jałowa dyskusja.
Bo zgodnie z moją skromną obserwacją, wpływ na polityczne zawirowania masz zerowy, rozeznania połowiczne, zgrywasz tylko wielkiego eksperta i piętnujesz "ciemnych" (czyli wszystkich, którzy nie myślą tak jak ty, wygodne nieprawdaż
?). Życzę dalszej wiary w "złoty wiek" naszej Polski (słowa Twoje, z innego wątku: nie wyprzesz się) i rychły upadek Rassiji.
I miłego tłumaczenia się z własnych niespełnionych wizji za kilka lat.
Chętnie się temu przyjrzę, jeśli będę miał okazję.
"Chrześcijanie twierdzą, że wiemy, że Bóg jest, ateiści – że wiemy, że Boga nie ma, natomiast agnostycy
przyjmują, że nie ma dostatecznych podstaw, aby potwierdzić istnienie Boga lub mu zaprzeczyć."
-Bertrand Russell- broszura "Kto to jest agnostyk"
"Że wiara czasem uszczęśliwia, że szczęśliwość z pewnej idee fixe nie czyni jeszcze prawdziwej idei, że wiara gór nie przenosi, lecz owszem góry osadza tam, gdzie żadnych nie ma: o tym poucza nas przelotne przejście się przez dom wariatów."
- Friedrich Nietzsche "Antychryst"
przyjmują, że nie ma dostatecznych podstaw, aby potwierdzić istnienie Boga lub mu zaprzeczyć."-Bertrand Russell- broszura "Kto to jest agnostyk"
"Że wiara czasem uszczęśliwia, że szczęśliwość z pewnej idee fixe nie czyni jeszcze prawdziwej idei, że wiara gór nie przenosi, lecz owszem góry osadza tam, gdzie żadnych nie ma: o tym poucza nas przelotne przejście się przez dom wariatów."
- Friedrich Nietzsche "Antychryst"