RoDia_96 napisał(a): Na pewno wiem lepiej, od Ciebie, bo za pieprzenie farmazonów o upadki Rosji na forum internetowym, nikt Ciebie nie rozliczy.Proponowałem zakład, ale się wystraszyłeś.
Cytat:Ja przynajmniej nie ukrywam swojej omylności i faktu nieposiadania całej wiedzy geopolitycznej.Proszę wskazać, gdzie napisałem, że jestem nieomylny, bądź że posiadam całą wiedzę geopolityczną.
Cytat:Bo zgodnie z moją skromną obserwacją, wpływ na polityczne zawirowania masz zerowy,Proszę wskazać, gdzie piszę, że mam jakiś wpływ na te zawirowania?
Cytat:zgrywasz tylko wielkiego ekspertaProszę wskazać, gdzie napisałem, że jestem wielkim ekspertem?
Cytat:Życzę dalszej wiary w "złoty wiek" naszej PolskiProszę wskazać, kiedy w Polsce od czasów jagiellońskich było lepiej.
Cytat:I miłego tłumaczenia się z własnych niespełnionych wizji za kilka lat.Wątpię co prawda, że za kilka lat będziesz występował pod tym samym nickiem. Bo raczej wstyd jest dojrzałemu chłopu posługiwać się kontem, z którego linkowało się prisonplanet.
Chętnie się temu przyjrzę, jeśli będę miał okazję.