Kolego pilaster, pudło! W żadnym wypadku nie jestem zwolennikiem partii JarKacza.
Co do reszty, wierzcie sobie w "złote lata" współczesnej Polski, ile chcecie. I w swoje rzekome "fakty" o upadku Rosji (nawet ostatnie wydarzenia temu przeczą w całej rozciągłości).
Za dużo tu naiwniaków,
ale przypomnę się za te kilka lat, co do zakładu.
I będę miał ten sam nick, kolego zefciu. Nie obchodzą mnie Twój brak poczucia humoru i chęć wywołania u mnie wstydu z powodu jakichkolwiek linków.
A co do obecnej sytuacji III RP: to nie ten wątek, więc nie nadużywajmy cierpliwości moderatora....
Co do reszty, wierzcie sobie w "złote lata" współczesnej Polski, ile chcecie. I w swoje rzekome "fakty" o upadku Rosji (nawet ostatnie wydarzenia temu przeczą w całej rozciągłości).
Za dużo tu naiwniaków,
ale przypomnę się za te kilka lat, co do zakładu.
I będę miał ten sam nick, kolego zefciu. Nie obchodzą mnie Twój brak poczucia humoru i chęć wywołania u mnie wstydu z powodu jakichkolwiek linków.
A co do obecnej sytuacji III RP: to nie ten wątek, więc nie nadużywajmy cierpliwości moderatora....
"Chrześcijanie twierdzą, że wiemy, że Bóg jest, ateiści – że wiemy, że Boga nie ma, natomiast agnostycy
przyjmują, że nie ma dostatecznych podstaw, aby potwierdzić istnienie Boga lub mu zaprzeczyć."
-Bertrand Russell- broszura "Kto to jest agnostyk"
"Że wiara czasem uszczęśliwia, że szczęśliwość z pewnej idee fixe nie czyni jeszcze prawdziwej idei, że wiara gór nie przenosi, lecz owszem góry osadza tam, gdzie żadnych nie ma: o tym poucza nas przelotne przejście się przez dom wariatów."
- Friedrich Nietzsche "Antychryst"
przyjmują, że nie ma dostatecznych podstaw, aby potwierdzić istnienie Boga lub mu zaprzeczyć."-Bertrand Russell- broszura "Kto to jest agnostyk"
"Że wiara czasem uszczęśliwia, że szczęśliwość z pewnej idee fixe nie czyni jeszcze prawdziwej idei, że wiara gór nie przenosi, lecz owszem góry osadza tam, gdzie żadnych nie ma: o tym poucza nas przelotne przejście się przez dom wariatów."
- Friedrich Nietzsche "Antychryst"