Ja wielokrotnie nawet na forum pisałem, że uważam islam za totalitarną, faszystowską ideologię.
Nie wiem nic o sprawie. Babki z Femenu zostały skopane? Ostatnio to widziałem, ze zostały skopane przez ruską milicje ale nic nie wiem o muzułmanach.
//edit
Ok już wiem. Ironią w tym wszystkim jest, że ta banda religijnych oszołomów debatowała nad "Rolą kobiety w islamie".
Te dwie babki dosyć głupie. W żaden sposób nie usprawiedliwia to jednak kopania leżącej i ogólnie bicia. Gnojek powinien trafić za kraty.
Nie wiem nic o sprawie. Babki z Femenu zostały skopane? Ostatnio to widziałem, ze zostały skopane przez ruską milicje ale nic nie wiem o muzułmanach.
//edit
Ok już wiem. Ironią w tym wszystkim jest, że ta banda religijnych oszołomów debatowała nad "Rolą kobiety w islamie".
Te dwie babki dosyć głupie. W żaden sposób nie usprawiedliwia to jednak kopania leżącej i ogólnie bicia. Gnojek powinien trafić za kraty.
"Nie można powiedzieć, która masa ludowa ma więcej źródeł piękna. Są wieki całe, że jakiś naród przoduje drugim, są znów wieki, że idzie za drugim. Kto tępi narody, ten jakby zrywał struny z harfy świata. Cóż komu przyjdzie, że będzie miał harfę o jednej tylko strunie? Nie tępić, lecz rozwijać należy narodowości. A rozwijać je może wolność narodów, niepodległość i poszanowanie ich odrębności…"
― Ignacy Daszyński
― Ignacy Daszyński