http://fakty.interia.pl/polska/news-cba-...Id,1919781
Cieszy mnie, że zajęto się sprawą prywatyzacji fabryki łączników.
Zakład upadł, a produkował bardzo cenione produkty, które znajdowały nabywców.
Później zaczęły się jakieś dziwne rzeczy, słyszałem, że góry olewały pracę działu kontroli jakości i wyłączone, wadliwe elementy kazali celowo pakować i wysyłać do kluczowych importerów we Włoszech.
Tam coś śmierdzi i dobrze jeśli to prześwietlą. Pracę straciła kupa ludzi i to w regionie mocno dotkniętym bezrobociem.
Siła UE zależy od tego jak silne będą kraje składowe, które ją tworzą. Jeżeli będą je drążyć problemy wywoływane przez lewactwo to UE nie będzie silna. Zastanów się zatem kto tu działa na szkodę.
Cieszy mnie, że zajęto się sprawą prywatyzacji fabryki łączników.
Zakład upadł, a produkował bardzo cenione produkty, które znajdowały nabywców.
Później zaczęły się jakieś dziwne rzeczy, słyszałem, że góry olewały pracę działu kontroli jakości i wyłączone, wadliwe elementy kazali celowo pakować i wysyłać do kluczowych importerów we Włoszech.
Tam coś śmierdzi i dobrze jeśli to prześwietlą. Pracę straciła kupa ludzi i to w regionie mocno dotkniętym bezrobociem.
Cytat:Albo, czy uważasz, że osłabienie UE leży w naszym interesie?
Siła UE zależy od tego jak silne będą kraje składowe, które ją tworzą. Jeżeli będą je drążyć problemy wywoływane przez lewactwo to UE nie będzie silna. Zastanów się zatem kto tu działa na szkodę.
"Łatwo jest mówić o Polsce trudniej dla niej pracować jeszcze trudniej umierać a najtrudniej cierpieć"
NN
NN