Zamknął granice, a cóż to w praktyce oznacza... Kontroluje się wjeżdżających. Rzeczywiście drastyczne posunięcie, bo akurat teraz półmózgie terrorysty będą się tam pchały z bombami w reklamówkach.
Interesujące, że - o ile mi wiadomo - jeszcze żadna organizacja nie przyznała się do zamachu a już zwolennicy multikulti wiedzą, że był wymierzony nie tylko w zachodnie społeczeństwa ale także w uchodźców, bo oni "nie chcieli się przyłączyć do radykałów".
Szkoda w ogóle dyskutować, trzeba robić co się da (nie, nie jestem zwolennikiem sięgania po kostkę brukową), aby nie dopuścić do głosu w polityce.
lumberjack napisał(a):A, no i zapomnialbym - trzeba koniecznie wprowadzic zaostrzone kary wobec faszystow ktorzy uzywaja totalnie nieuzasadnionej mowy nienawisci. Niech zyje Wolnosc, Rownosc i Tolerancja!Tylko bez takiego sarkazmu, bo zaraz usłyszysz, że Isis Ci płaci za sianie paniki.
Interesujące, że - o ile mi wiadomo - jeszcze żadna organizacja nie przyznała się do zamachu a już zwolennicy multikulti wiedzą, że był wymierzony nie tylko w zachodnie społeczeństwa ale także w uchodźców, bo oni "nie chcieli się przyłączyć do radykałów".
Szkoda w ogóle dyskutować, trzeba robić co się da (nie, nie jestem zwolennikiem sięgania po kostkę brukową), aby nie dopuścić do głosu w polityce.