No przy Amerykanach to akurat każdy kraj wymięka. Oni są na pierwszym miejscu w konsumpcji wszystkiego co tylko się do konsumpcji nadaje 
A o Rosjanach nie pisałem, że się tymi kurczakami obżerają. Tak - jedzą proporcjonalnie do liczby ludności. I w związku z tym schodzi u nich dużo kurczaków.
Wiadomo, że sprowadzą skądinąd, ale będą mieli drożej...
I wiem, że ziemniaków im nie zabraknie, ale taki zwykły rusek jest (przynajmniej tak mi się wydaje) Bogu ducha winny - chce mieć rodzinę, pracę i żyć normalnie. Nie chce srać atomówkami i wpierdalać samych ziemniaków. Głupio, że to on musi ponosić konsekwencje polityki Putina.

A o Rosjanach nie pisałem, że się tymi kurczakami obżerają. Tak - jedzą proporcjonalnie do liczby ludności. I w związku z tym schodzi u nich dużo kurczaków.
pitbbpl napisał(a):lumberjack napisał(a): Świnia też, ale ruskie dużo kurczaków wpiepszają - są na siódmym miejscu na świecie: http://www.indexmundi.com/agriculture/?c...onsumption
Sprowadzą z innych krajów lub zmienią dietę. Ziemniaków im nie zabraknie. Będą wpierdzielać ziemniaki i srać bombami atomowymi. A co. To jest Rosja.
Wiadomo, że sprowadzą skądinąd, ale będą mieli drożej...
I wiem, że ziemniaków im nie zabraknie, ale taki zwykły rusek jest (przynajmniej tak mi się wydaje) Bogu ducha winny - chce mieć rodzinę, pracę i żyć normalnie. Nie chce srać atomówkami i wpierdalać samych ziemniaków. Głupio, że to on musi ponosić konsekwencje polityki Putina.
---
Najpewniejszą oznaką pogodnej duszy jest zdolność śmiania się z samego siebie. Większości ludzi taki śmiech sprawia ból.
Nietzsche
Nietzsche
---
Polska trwa i trwa mać
Polska trwa i trwa mać