To forum używa ciasteczek.
To forum używa ciasteczek do przechowywania informacji o Twoim zalogowaniu jeśli jesteś zarejestrowanym użytkownikiem, albo o ostatniej wizycie jeśli nie jesteś. Ciasteczka są małymi plikami tekstowymi przechowywanymi na Twoim komputerze; ciasteczka ustawiane przez to forum mogą być wykorzystywane wyłącznie przez nie i nie stanowią zagrożenia bezpieczeństwa. Ciasteczka na tym forum śledzą również przeczytane przez Ciebie tematy i kiedy ostatnio je odwiedzałeś/odwiedzałaś. Proszę, potwierdź czy chcesz pozwolić na przechowywanie ciasteczek.

Niezależnie od Twojego wyboru, na Twoim komputerze zostanie ustawione ciasteczko aby nie wyświetlać Ci ponownie tego pytania. Będziesz mógł/mogła zmienić swój wybór w dowolnym momencie używając linka w stopce strony.

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Disney wypuści 7. epizod Gwiezdnych Wojen w 2015 r.
exeter napisał(a): Skywalker,

Cytat:Z tym że ja SW nie traktuję jako gatunku science fiction a raczej jako baśń filmową albo wręcz fantasy. Dla mnie mnie to odrębna, jedyna w swoim rodzaju kategoria.
Dobrze, ale to nie jest odpowiedź na pytanie, dlaczego filmy z tej serii wywołują taką histerię u wielu odbiorców? Jakie ich potrzeby zaspokajają i jaką "strunę" w nich poruszają?

a jaką strunę poruszają działa sztuki?

Cytat:Dla mnie, podobnie, jak dla Sofeicza, są pustą wydmuszką, opakowaną w komercyjny blichtr.

teraz już tak, ale dwie pierwsze (nadzieja oraz imperium) są czymś więcej. poza tym nawet pusta wydmuszka może wywołać takie same emocje jak najdoskonalszy obraz. to tylko kwestia odbiorcy.

Cytat:Kilka lat temu z inicjatywy Pilastra dyskutowaliśmy na forum o serialu Battlestar Galactica, w którym, w jednym odcinku, znajdowało się więcej przejmującej treści, niż w całej sadze Gwiezdnych Wojen.

jako psychofan BG mocno się z tym nie zgadzam ;]
....jak łatwo wy­wołać echo w pus­tych głowach.

Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
RE: Disney wypuści 7. epizod Gwiezdnych Wojen w 2015 r. - przez lorak - 20.12.2015, 12:25

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości