To forum używa ciasteczek.
To forum używa ciasteczek do przechowywania informacji o Twoim zalogowaniu jeśli jesteś zarejestrowanym użytkownikiem, albo o ostatniej wizycie jeśli nie jesteś. Ciasteczka są małymi plikami tekstowymi przechowywanymi na Twoim komputerze; ciasteczka ustawiane przez to forum mogą być wykorzystywane wyłącznie przez nie i nie stanowią zagrożenia bezpieczeństwa. Ciasteczka na tym forum śledzą również przeczytane przez Ciebie tematy i kiedy ostatnio je odwiedzałeś/odwiedzałaś. Proszę, potwierdź czy chcesz pozwolić na przechowywanie ciasteczek.

Niezależnie od Twojego wyboru, na Twoim komputerze zostanie ustawione ciasteczko aby nie wyświetlać Ci ponownie tego pytania. Będziesz mógł/mogła zmienić swój wybór w dowolnym momencie używając linka w stopce strony.

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Disney wypuści 7. epizod Gwiezdnych Wojen w 2015 r.
Nie będę kontynuował sporu o to, czy tamta walka ma sens czy nie, bo to dyskusja o odczuciach. U mnie tak już jest, że o ile nie potrafię patrzeć bez zażenowania, jak James Bond czy Indiana Jones gwałcą ze szczególnym okrucieństwem prawa fizyki, o tyle Gwiezdne Wojny mój wewnętrzny 13-latek kupuje. Ale jak ktoś ma inaczej, to nie mam racjonalnych argumentów, by go przekonać.

Co do sprawy kanonu, to kogo w zasadzie obchodzi, co jest kanonem, a co nie? Oczywiście, o ile Disney nie będzie wchodził na drogę prawną, by walczyć z Rozszerzonym Uniwersum...

EDIT: W sumie, jakbym miał wskazać najgłupszą scenę w filmie, to będzie to pojedynek Finna ze szturmowcem. Po pierwsze - szturmowcy pokazywani są jako oddział, który się nie pierdoli w tańcu i morduje nawet bezbronnych wieśniaków. Po co im taka nieletalna, policyjna broń? Ale załóżmy, że po coś jest. Kto zatem zaprojektował tę broń w taki sposób, żeby dało się sparować nią miecz świetlny? Dotychczas uczono nas, że miecze świetlne rżną wszystko oprócz promienia innego miecza.
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
RE: Disney wypuści 7. epizod Gwiezdnych Wojen w 2015 r. - przez zefciu - 23.12.2015, 18:52

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości