Cytat:Od tej pory każdy polski obywatel ma prawo i obowiązek okazać obywatelskie nieposłuszeństwo rządzącym łamiącym Konstytucję.Tak szybko? Już barykady, już rewolucja? Myślałem, że trochę się jednak wstrzymacie ze swoimi zamiarami...
Cytat:Władza demokratyczna nie musi bać się niczego,Jak to nie musi? Odrywanie ryja od koryta może bardzo boleć.
Cytat:Zwracam się do forumowych koleżanek i kolegów, zwolenników PISu, macie ostatnią szansę na porzucenie antypolskiej, antydemokratycznej kliki, która siłą przejmuje państwo.A co szykujecie dla tych, którzy jednak oleją wasze apele i wasze ostatnie szanse?
Cytat:Zróbcie to, żeby chronić siebie i swoje mienie,Już ty się od mojego mienia trzymaj z daleka. Jemu ani mojej osobie póki co nic nie grozi. Gorzej gdybyś ty wraz z kolegami się mną i tym mieniem zainteresował.
Cytat:nie zauważycie bata unoszącego się nad Waszymi plecami.Ja nie potrzebuję wszystkich wolności. Interesują mnie te, z których korzystam. Nie interesuje mnie wolność do pieprzenia lewackich głupot.
"Łatwo jest mówić o Polsce trudniej dla niej pracować jeszcze trudniej umierać a najtrudniej cierpieć"
NN
NN