Smok zwrócił uwagę, że w Przebudzeniu Mocy gwiezdne myśliwce miały możliwości bojowe kukuruźnika. Niestety mogę stwierdzić, że kukuruźnik był maszyna bardziej wszechstronną. W pewnych warunkach mógł bowiem służyć jako bombowiec. Gwiezdne myśliwce czy to walcząc z innymi myśliwcami czy to dokonując ataku na wielką, naziemną konstrukcję używają tego samego typu broni.
To rzucało się w oczy.
Film jest taki jaki się spodziewałem. Lekki, nastawiony na akcję. Tutaj mam jednak zastrzeżenia do walk na miecze świetlne. Co prawda dużo tego nie było, ale były bardzo mało widowiskowe. Jak na dzisiejsze możliwości producentów z takim budżetem wypadło to blado. Zabrakło mi np. pewnych elementów akrobatyki i większej dynamiki.
To rzucało się w oczy.
Film jest taki jaki się spodziewałem. Lekki, nastawiony na akcję. Tutaj mam jednak zastrzeżenia do walk na miecze świetlne. Co prawda dużo tego nie było, ale były bardzo mało widowiskowe. Jak na dzisiejsze możliwości producentów z takim budżetem wypadło to blado. Zabrakło mi np. pewnych elementów akrobatyki i większej dynamiki.
"Łatwo jest mówić o Polsce trudniej dla niej pracować jeszcze trudniej umierać a najtrudniej cierpieć"
NN
NN