To forum używa ciasteczek.
To forum używa ciasteczek do przechowywania informacji o Twoim zalogowaniu jeśli jesteś zarejestrowanym użytkownikiem, albo o ostatniej wizycie jeśli nie jesteś. Ciasteczka są małymi plikami tekstowymi przechowywanymi na Twoim komputerze; ciasteczka ustawiane przez to forum mogą być wykorzystywane wyłącznie przez nie i nie stanowią zagrożenia bezpieczeństwa. Ciasteczka na tym forum śledzą również przeczytane przez Ciebie tematy i kiedy ostatnio je odwiedzałeś/odwiedzałaś. Proszę, potwierdź czy chcesz pozwolić na przechowywanie ciasteczek.

Niezależnie od Twojego wyboru, na Twoim komputerze zostanie ustawione ciasteczko aby nie wyświetlać Ci ponownie tego pytania. Będziesz mógł/mogła zmienić swój wybór w dowolnym momencie używając linka w stopce strony.

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Disney wypuści 7. epizod Gwiezdnych Wojen w 2015 r.
Smok zwrócił uwagę, że w Przebudzeniu Mocy gwiezdne myśliwce miały możliwości bojowe kukuruźnika. Niestety mogę stwierdzić, że kukuruźnik był maszyna bardziej wszechstronną. W pewnych warunkach mógł bowiem służyć jako bombowiec. Gwiezdne myśliwce czy to walcząc z innymi myśliwcami czy to dokonując ataku na wielką, naziemną konstrukcję używają tego samego typu broni.
To rzucało się w oczy.
Film jest taki jaki się spodziewałem. Lekki, nastawiony na akcję. Tutaj mam jednak zastrzeżenia do walk na miecze świetlne. Co prawda dużo tego nie było, ale były bardzo mało widowiskowe. Jak na dzisiejsze możliwości producentów z takim budżetem wypadło to blado. Zabrakło mi np. pewnych elementów akrobatyki i większej dynamiki.
"Łatwo jest mówić o Polsce trudniej dla niej pracować jeszcze trudniej umierać a najtrudniej cierpieć"
NN
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
RE: Disney wypuści 7. epizod Gwiezdnych Wojen w 2015 r. - przez Baptiste - 03.01.2016, 13:44

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości